每日出memes講香港嘢(盡量每日)

483 回覆
385 Like 244 Dislike
你呢啲叫漫畫唔係memes
呢張本身係memes嚟。
我講緊你present 個point 個手法
咁你要問返高登仔 呢張唔係我整。

係有巴打喺隔離postpost過嚟。
其實睇過樓主佢地班人入面另一個巴打講影評嘅高質好多
係BGM運用得差緊啲之外其實都算唔錯
但係樓主啲所謂嘅meme就不如收埋佢啦
真係倒緊米
多謝巴打支持
左下放多次say no係咪好啲
唉 你有冇家教架
畫出腸都仲要自己呃自己
其實睇左咁耐 個問題係你冇幽默咁
幽默感
有冇家教同呃唔呃自己有咩關係
喔,我一開始get到個意思係,又唔用condom又唔要BB。

原來係我唔用condom就會有個BB,如果係呢個意思,下面個框成個框俾哂個BB會好過剩係放佢喺右邊,唔好睇我覺得。
多謝巴打。
我都唔知係你蠢 冇幽默感 定根本唔熟meme
呢張你講得出成個框比哂個b 你都係番屋企訓把啦
男人想扑野唔用套
有BB就唔負責任

咁簡單都唔明?
左下放多次say no係咪好啲
其實睇左咁耐 個問題係你冇幽默咁
幽默感
喔,我一開始get到個意思係,又唔用condom又唔要BB。

原來係我唔用condom就會有個BB,如果係呢個意思,下面個框成個框俾哂個BB會好過剩係放佢喺右邊,唔好睇我覺得。

屌西唔想用套
有bb就連人影都無埋

樓主見解好獨特
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞