沈陣營第一百零一期 -農曆年前二萬六!

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
反擊的狼煙
唔通強國資金要夾爆鬼佬資金?
BTC又跌成千蚊,好精彩
牛熊輪都叫有正股back,btc 乜q 都唔係,憑乜炒上去
今日大堆資金入咗,緊係搏彈上去走貨,壞消息消化咗,大魔減持完,如果我今日唔係唔得閒會追入嘅

呢隻唔係差嘅股票,唔等嘅話彈上去走貨
抆住師父條袋毛滑浪
細過納米嘅袋
已經進入有波幅冇升幅階段,至於會唔會落到1000又彈上19000呢,我個人認為可一不可再

神話永遠唔會有2次,1000撈底會見20機會較高,打庄嘅可以玩第二樣,係咪?

我或者估錯唔定嘅
跟隨股神步伐應該唔會死錯人
股神係現有遊戲規則的既得利益者
今冷講野都或有私心
不過純以炒作角度,上面一堆蟹貨
嗰庄既成本據說又超低⋯⋯
有生之年能夠見證一次鬱金香狂熱都算萬幸
呢樣嘢絕對冇得用內在價值分析,所謂黑市交易從來冇數據冇規模唔知邊啲人用過,我極度懷疑庄家傳出嚟嘅

本質上係解數學題,冇生產過任何嘢,冇工業用途,冇欣賞價值,如果我早啲去搞清楚沽期貨唔嫌麻煩

應該贏唔少了,依家冇入場就算,反正贏唔贏對我冇關係

老實貨幣係國力延伸,邊係咁簡單揾啲0101就做到吖
對於哩樣野,我理解係冇人阻佢,搞得起既話,就會好撚好撚勁

但問題係依家全世界政府都禁止用佢咁濟
股神咁嘅年紀同身家,我唔信有乜私心,唔需要,就當乜coin係真變未來貨幣,佢都死咗
投資喺blockchain真實應用嘅公司,唔係bitcoin,凡要賺錢必須解決到人嘅難題,呢類coin唔似
股神都係Goldman 股東,而且一向十分愛國
哩單野搞得起會動搖美元地位
我認小人之心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞