沈陣營第一百零一期 -農曆年前二萬六!

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
多飲水,早休息,咪打丁啦咁
夜期!
無打啦,凍到咁⋯
823嘅策略係引入多啲食店,對應網購嘅沖擊(hktvmall潛在威脅嚟嘅),

但冇可能全場8成做食店,咁最後鬥劈價總會有啲做唔住,想加租都難
朱巴會不會諗住試中醫?
我星期四吹完風病了, 星期六飲了兩劑中藥好好多
肥佬唔是第一日,面皮厚過地殼
食埋而家d 藥睇下點先
無性交呀⋯
好好保重呀朱仔,沈門靠你
Goog盤前又跌20,我唔願做人喇
其實不止wiki, 仲有好多網購興起緊, 士多網都個競爭對手
天崩了
好似消息話上強國買場做,如果真,長揸嘅話個維修費各種費同稅率要認真研究吓

因為已經唔係本地reits,我個人嚟講,強國reits睇唔到唔太明白盡量唔玩
噢,今日仲撈咗口
傳聞啫,吸血鬼將啲唔得嘅場出貨,不過仲有好多未甩到身嘅,有部份起死回生

例如沙田禾輋邨個場,以前死場嚟,後嚟沙田新城市廣場實在太多自由行,本地人走晒去呢度

不過有啲舖都係做唔住,例如百佳定惠康個位,執咗好幾次,之前試過吉舖𠻹

屯門個H.A.N.D.S易咗手叫賣到好價錢,呢個又係唔得嘅場,另一個係上水火車站行過屋邨嗰個

除咗食店,基本上冇人咁滯,屯門富泰邨嗰個都係一般,餐廳都執過幾間

老老豆豆佢唔係太古B嗰類做高檔嘢,唔受網購影響,呢樣要諗諗租金會唔會扯得起?
多謝樓王分析

個人用過最保守既model計
目前吸血鬼最少值40-45蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞