理大學生會2號莊偽本土 真赤化

286 回覆
872 Like 19 Dislike
偽本土可恥
投稿比學生報睇佢報唔報
唔明點解咁大件事學生報都唔報
對自己有利咪民主
對自己無利就唔需要民主
價值觀同共產黨一樣
真 不如執左學生報啦 晒錢又無貢獻
虧我仲投左贊成學生報支莊
佢五毛都未算仆街 叫做吸下nds票都好
至弊佢五毛扮港獨就真心仆街冚家剷
人地發現問題就緊係割席啦
唔通留住條共青係到咩
但如果佢地係真本土都比大家老屈共青團都幾撚悲哀
單憑一個人既行為就燒到成枝莊都共青團
聽講2號莊今日係鐘樓度繼續叫:請支持2號莊既時候有人走去當面質問佢地
如果係真係冇野嘅做咩唔好似Bu咁全莊退選以表清白?之後再叫人投棄權搞到重選再選都得架。人地Bu真係行得正企得正,佢地呢啲叫作賊心虛,仲好意思係到扮真本土,真港獨。
唔通留住條共青係到咩
Ching有無爬文 一google就有答案
更可能其他人明知故犯 都係鬼
就算唔係 無政治審查同意識都唔扺可憐啦

問題google完都係果條撚屌自己既事
而家問題係因佢一個人既事都可以燒到成枝莊
何君堯話殺無赦你都唔會話成個政府都認同殺無赦啦
人地成班大學生可以點expect佢地審哂條友成個家宅姐
再講意識到佢身分果下都姐刻dq佢拒絕為伍
咁都叫同共狗劃青界線阿
唔通留住條共青係到咩
如果係真係冇野嘅做咩唔好似Bu咁全莊退選以表清白?之後再叫人投棄權搞到重選再選都得架。人地Bu真係行得正企得正,佢地呢啲叫作賊心虛,仲好意思係到扮真本土,真港獨。

政府一個人有問題都唔會叫佢地成個政府冧哂再選啦
當事人證明有問題都退選左
如果想人地成枝莊退選
咁大家可以搵哂其他人都係共狗既證明先得架
其他人乜事都冇你叫人退哂選情何以堪
再講而家有兩枝莊競逐緊
對面有問題都唔可以比佢地咁易選到架
搞番清楚件事先,依加佢好似係比選委班人dq,撚係佢地自己dq? 成班人上莊又會真係咩都唔知? 仲要個會長同副會長上年同佢同一支莊喎,係呢兩年佢都唔係一次做共狗,唔係組定班底交完提名先嫁喎 肯肯定係唔知喇?
捉哂D支那仔出黎
呢家唔係叫你查家宅
但係危機意識都無?
google 都有既野 有幾難搵?
點放心交su比佢地?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞