理大學生會2號莊偽本土 真赤化

286 回覆
872 Like 19 Dislike
推到佢仆街
咁你死撚開啦 我問緊一號莊個打手呀
唔撚關你事咪收聲囉
投左棄權,兩支莊都柒既
總之有票射落海都咪投2號紅底莊
Ching柒還柒又唔好投廢票,一陣五毛狗上左位就真係大檸樂
成班一號莊打手諗住打沉對家就搞掂,自己周身屎又唔撚講
利申:大莊投棄票
on9我由始至終都無話過2號好 都唔撚明你地啲1號莊打手憑咩站係道德高地,肯定覺得DQ法官合情合理啦
浸大唔可以剩係foul一個,要foul就成支莊foul,嗰時話 唔想俾完mandate嗰條友先foul走佢,所以選擇退選。

Btw支持爆料
理賢
煥賢
上年學生法庭法官判選票無效之後,評議會開會動議要求覆議個法官嘅資格,企圖推翻法官之前嘅裁決,令上年繁理上得返莊 當中有份投贊成覆議嘅就係今年一號莊嘅人,咁都無立法干預司法?
貼左係民主牆啦
你班人有睇咩?
一號莊老鬼朋黨繼續spin
我屌你老母有料拎出黎未?
唔好係到度鳩噏完咩鳩都冇
一號干預司法 但你二號都唔係咩好人
個ivp係評議會咪又係違反常規守則
性質上有咩分別?
咁多人叫子健,睇到以為自己神經失常
其實2號共產黨d打手真係幾屈機
司法機關DQ大選結果又無人話司法干預行政

一句講到尾共產黨想推港獨斌上位有咩做唔出

不過係on9葉大大先覺得法官未補交form可以DQ判決
巴絲唔好被五毛分散注意力,集氣起隻共匪底!
樓主仲有無料呀
集氣打殘共產港獨斌2號莊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞