理大學生會2號莊偽本土 真赤化

286 回覆
872 Like 19 Dislike
2號個P講到自己咩都唔知 2年都係莊員都唔知根本就係隱瞞事實 一有事就劃清界線

做P做到譴責莊員
一號就重返學聯唱今天我
二號就共青臥底

今年真係唔識投
強帖留名
唔怪得就算明知莊員垃圾freeride都話唔緊要 咁急都要湊齊腳上莊

利申:發夢聽到
一號莊dq法官單野無人講
呢個po成班一號莊朋黨圍爐造勢
屌 真係成班理大豬
垃圾學校

港大城大個兩個會長又咩料
啱啊,大學生學咩人講三權分立,最緊要上到莊 唔撚好屌鳩政府啦你地都唔覺得重要
成班牛鬼蛇神 扮本土真共匪
皇天擊殺
一號莊玩誅連抹黑人地成支莊
唔好唔記得你地仲有個dq法官既仲係到呀
咁又點計呀 打手反應下啦
人地起碼即刻割席,你仲留住個dq法官嘅係到,仲要出聲明話無干預司法 人唔笑狗都吠啦屌成班打手仲同我講重要性,而家三權分立唔撚重要?
屌,兩邊都唔係好野 但我最憎奶共狗,所以都係投一算
如果咁都叫有錯唔認既話 巴打去睇下一號莊點回應dq法官單野啦
二號莊係有責任係抵屌 但未去到成支莊變紅底囉
一號莊dq法官破壞三權分立 有證有據 咁先叫有錯唔認
咁撚樣叫翻舊帳 無做過怕咩比人講?Dq法官仲夠膽出黎選大莊?
上年Dq都叫舊帳
民主牆都有證有據 圖文並茂咁講dq單野
師兄你仲未開sem?

利申:睇唔過眼今年又要輸多年比朋黨 上年理賢 今年煥賢
請問一號莊做咗啲乜野行動?只要條友退選我咪唔撚會嘈囉,有錯做乜唔認?
咁你又係唔係dq法官支莊個打手呀 你肯答人dq單野未姐
一號莊淨係識屈人打手
都話純粹睇你地班朋黨圍威喂唔順眼
傻閪,唔撚夠人講就講埋啲小學雞野,大學生?
蘋果出手未 記者朋友你好
隻共匪出嚟交代吓啦 敢做唔敢認
#allin共匪
一號就重返學聯唱今天我
二號就共青臥底

今年真係唔識投

廢票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞