沈陣營第九十七期 - 弟子食飯,師父埋單

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
李小加的特別任務?
不嬲都覺得佢好有問題
師父一棍又一棍
好撚痛呀
但搞同股唔同權真心好事黎
真心定假膠?

[url]因為bitcoin 我冇左九成儲蓄 https://lihkg.com/thread/547328/page/2?ref=ios - 分享自 LIHKG 討論區[/url]
同過個sfc frd 傾,佢同佢老細幾唔gur 都好, for the sake of market development 都要俾李屌加推
Otherwise 唔會再有咁多公司黎香港list
到時叫埋師父過檔美帝,嚇到班美國佬鳩縮,Trump講國情咨文要特別提起Shum's Effect呢個新item
師父千其唔好過美國呀
我驚啲鬼參透唔到
一間 師父
睇入面應該係蝦腸,0.001 bitcoin
100蚊身家
9x9 fake
沈陣營 TG group, 同你分享師父第一手資訊

https://t.me/joinchat/G8R4Bw8Wee11Hhnls8jk4w

如果真是衝返落26000樓下, 好多揸遠牛都不夠佢玩
穿32000師父應該會出黎開淡倉
希望聽日升啦 我真係驚啦
冇咁癲,咁熊市咗,我估最可能高位計落嚟千五、六點左右
希望呢幾日係想震死d近牛
31500 左右
咁都仲頂得順
其實基本因素都未有爆煲既因素出黎
1.美匯弱 利好港女
2.美帝即使要調整咁回幾百點都唔過份 未算係熊市 始終美帝都冇乜整固
3. 爺西爆炸先算啦 支爆我由中三聽到依家 都未實現過
4. 10year t bill同同2 year t note個差距仲係度 熊市信號都未出黎

所以根本唔洗學師父咁一股不留 假設你今日執唔少 咪cash out本金加少少profit出黎 將淨底既股票放風箏 又或者可以買3號仔 66 12 呢d防守性高既股票
你都係覺得驚咪買美帝Bond ETF(ETF持倉最好有多d fixed rate 長期bond)
根本唔洗全倉cash out
大家要記住 係有通漲環境下 渣cash都係有風險 係會蝕架
32000或者31800會開始重新上路唔定,舊年港股嘅公司業績估計普遍好嘅,6月A股入MSCI,各種股票準備IPO,個場要熱烈有氣氛多人認購集到資先得㗎,係咪咁話?
道期又跌少咗喎,哈
索羅斯撚緊師父 報仇
今日無3.9
係唔係開左淡唔同弟子講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞