沈陣營第九十七期 - 弟子食飯,師父埋單

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
聽日先算啦,睇吓有冇逃生門

呢輪冇事唔好玩住,買上買落都容易瀨嘢

靠邊站好過,無謂搏
隻手坐左幾日 日日幫個心臟做gym
又話過年前26000既?
美股同港股一樣,升得太多,大鱷做上要好多資金

之前食咗一大嚿,做落容易好多,之前我一直講二月或三月頭驚沈判,原因就係驚大鱷二月開淡倉做落

冇可能日日掟錢拉上送錢比老散使嘅
只望之後仲有動力再上過
今日差啲連我都想跟師父上船開淡倉沽2張細期,入7300恆指反向etf,最後都係忍手,無謂火中取粟,自問唔會成日mon住市,諗吓大堂公告都係唔好做阿寶
美帝唔熟,港股我有信心,唔係我一早清倉走人,你見我都跑得快過隻兔就知啦
下意識見到你話自己跑得快過隻赤兔
除非跌返去12月中果期咁,如果唔係我都應該守到既,堆正股唔轉黎轉去嚕
希望吸血鬼可以止血 唔好再受沈判
沈門!
夜期繼續
炒過A股唔閃得快過隻兔,十條命唔夠,以前瀨30個嗰嘢就係新手,唔識死,結果每日跌停板日日唔見2萬,跌足30萬開返可以走喇,已經血肉模糊

之前睇新聞有人提意引入跌/升停板制,我屌佢老母即清倉過檔美帝 白撚癡嘅提議

呢啲只係億打庄嘅做法
只望之後仲有動力再上過
美帝唔熟,港股我有信心,唔係我一早清倉走人,你見我都跑得快過隻兔就知啦
炒過A股唔閃得快過隻兔,十條命唔夠,以前瀨30個嗰嘢就係新手,唔識死,結果每日跌停板日日唔見2萬,跌足30萬開返可以走喇,已經血肉模糊

之前睇新聞有人提引入跌/升停板制,我屌佢老母即清倉過檔美帝 白撚癡嘅提議

呢啲只係打庄嘅做法
係咪就係嗰個濕鳩溶斷制度
呢隻野去到三月加息都可能會keep住沈,我就走先轉左著樓王舊鞋497
只望之後仲有動力再上過

之前睇新聞有人提意引入跌/升停板制,我屌佢老母即清倉過檔美帝 白撚癡嘅提議

呢啲只係億打庄嘅做法

唔會架啦 如果咁樣全部退市走哂去美國到 香港都要搞同股不同權唔會咁落後架啦
佢咁用支那例我第一個一股不留
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞