繼續住hall先知,原來扑野真係好容易

1001 回覆
1010 Like 79 Dislike
又係停係呢個位
有個好結局喇
唔扑無故仔講架喇喎
why not中出
屌喇媽食完營多打茄輪個口臭到仆街陷家產㗎喎
我隔住個MON都聞到陣臭味
屌,唔好注重呢啲位喇

我當年都係訓醒之後發現掛八號
然後同roommate繼續訓
同人唔同命
八號波佢走咗去邊
我都不停諗住奶到成個西都營多味
阿希:你下面好香
屌,咪咁喇
屌吱吱下就錫撚左?!
多口問句做咩成日唔戴套

點解當年住hall冇人吱我
戴套呢個情節好破壞寫作個氣氛,所以唔想寫
我覺得臨時興起扑野都無mood戴
爸爸

唉睇故唔好駁故
又停
阿希果句而家係咩關係應該係想問可唔可以做佢女朋友

希望係啦
希望呀希係好人。。。
次次見到阿希個名 都會諗起......

你...係阿希?
根本呀希個策略就係用另一條女黎溝女主角
而呢個所謂另一條女,姐係佢話因為佢幾靚所以中意佢既女人,其實都可能係虛構,甚至呢個女人其實就係樓主
用黎同女主角拉近距離
因為你approach一條女之後用咩手段都好,稍為有d姿色同自信既都會知你係想扑佢,佢地既諗法係扑係要俾有價值既男人扑。即使如果你唔想扑,就咪鬼接近佢地,唔好阻佢地俾好男人屌。佢雖然知你想扑,但佢又唔知你係咪趙完鬆既人渣,所以對你既戒心就好重。
但係當你同佢講你有中意既人,同埋問佢點樣追佢好既時候,佢地個反應就會覺得你同佢身邊d狗公唔同,亦都勾起左佢地好奇心,姐係八卦,一下子就將呢個戒心消滅左,亦因為八卦,同埋呢d係佢地中意講既野,你就自然唔洗係同佢地傾計既時候諗話題,亦都好容易就慢慢慢慢拉近距離。
阿希果句而家係咩關係應該係想問可唔可以做佢女朋友
根本呀希個策略就係用另一條女黎溝女主角
而呢個所謂另一條女,姐係佢話因為佢幾靚所以中意佢既女人,其實都可能係虛構,甚至呢個女人其實就係女主
用黎同女主角拉近距離
因為你approach一條女之後用咩手段都好,稍為有d姿色同自信既都會知你係想扑佢,佢地既諗法係扑係要俾有價值既男人扑。即使如果你唔想扑,就咪鬼接近佢地,唔好阻佢地俾好男人屌。佢雖然知你想扑,但佢又唔知你係咪趙完鬆既人渣,所以對你既戒心就好重。
但係當你同佢講你有中意既人,同埋問佢點樣追佢好既時候,佢地個反應就會覺得你同佢身邊d狗公唔同,亦都勾起左佢地好奇心,姐係八卦,一下子就將呢個戒心消滅左,亦因為八卦,同埋呢d係佢地中意講既野,你就自然唔洗係同佢地傾計既時候諗話題,亦都好容易就慢慢慢慢拉近距離。
10分鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞