[Fineapple] APRIL討論區 (2) 祝願妹妹團2018年大發

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
不得了呀.....😍
靚靚車公~

娘子沙冷hea

原來娜恩仲有上深夜的TV演藝做屏風
今晚無 Naeun's Pick
不過有得同九拉吹下水講幾句咁囉
兩姐弟好似樣~

佢搞到我都想cut...
細佬個chok樣
佢咀gel gel,好識辯駁㗎
鎅開同唔鎅開都慳唔到位,睇你係咪用囉...
車王番到屋企繼續比細佬食住~
我有用呀,但又吾想攤開哂當poster,所以格硬摺埋佢好核突orz
珍率一家人合照

家姐都幾靚女下
阿媽遺傳晒d靚基因俾兩個囡囡
https://www.instagram.com/p/BigNuaJhzd0/
細細力洗下版先

2個都係小新眉 so cute~
今次event反應真吾錯~隔左咁多日再有咁多新相睇~ 吾淨係得啲親爸親媽po相~ 不過今次覺得最surprise嘅係雖然Rachel嘅親爸定吾知親媽一個都無去到但都有超多飯拍出~
❤❤

❤❤

原來車王同娜恩著同一條裙~

條眉唔知遺傳自邊個
Rachel 響日本都幾有人氣㗎。
上年12月 concert 果陣。佢第一次去日本,d 飯嘅應援聲意想不到地大。
至於車公飯呢,就真係可以追溯到 Baby KARA 年代、甚至乎到 Puretty 年代了。呢班真係長情飯黎。
(可能 Rachel 親爸/親媽無其他幾個咁有米 )
係喎,竟然係同一款,地皮你真係識慳$$$
呢個妹妹仔萌死人無命賠
180414 韓國場 concert 我而家先第一次見到大面呢個做型
無人貼相上twitter陰公

[底已起 ]

破案關鍵係上面張圖右面果塊告示板,寫左「愛宕山 東X」

Google 之後得出呢間酒店:
https://www.booking.com/hotel/jp/shinbashi-atagoyama-tokyu-inn.zh-tw.html

Front desk 嘅照片:

再對比返呢張 cap 圖:

Match!

下次去東京,試下 book 呢間酒店先
PK 巴打個 view count 就黎追上官網個 view count 啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞