[英雄系列4]神盜俠侶

426 回覆
37 Like 1 Dislike
經過昨晚既幾場大戰後,我同misa今朝都訓到昏迷咁濟

「阿德,早晨呀」剛剛訓醒既misa跟我對視

「嗯..早晨」

「阿德你尋晚好渣架!」misa恥笑道

「咁都叫渣?幾劑啦喎!你試下丫!」

「哇!你個口好臭呀!」misa將我踢出被窩:「快d去刷牙啦!!!」

「屌..得啦!」

「叮噹!叮噹!叮噹!」

「咁早有人禁鐘既...」我道

misa串嘴道:「我聽唔到咩!快d去開門啦!」

「咔」

響我面前既,係一個年輕長直髮少女,著住行政人員西服,臉上目無表情

著返好衫既misa亦行黎門前:「你係...?」

「請問你地兩位係林保德、衛美莎嗎?」少女問

「嗯...做咩呀?」

「我叫凌愛瞳,係隸於IID秘密軍隊Archangel....請你地兩位跟我返去」
《神盜俠侶》經已全部貼撚哂

1月尾同樣時間,請收睇《孤獨兄弟》
咁快完
孤獨兄弟
咁就完左
( Show Blocked User - 天道揼柒你 )
睇到第10頁
同uncharted 4一模一樣既
《神盜俠侶》經已全部貼撚哂

1月尾同樣時間,請收睇《孤獨兄弟》

要等到一月尾
等唔到啦
咁快就完
一月中出 喇好嗎
一月中就考完試
一月中出 喇好嗎
一月中就考完試

唔知寫唔寫得切存貨
新年前就肯定有
比人迫婚好慘
咦 d床戲好似好少描述 重甜呢
點都好 我幾鍾意你d故嘅輕鬆元素
冒險同搞笑成份平衡得唔錯
繼續努力 期待下個新故
有樣嘢到而家都睇唔明。。。。 之前話一億獎金 美雪 要三份一。。。 唔係應該三千幾萬咩。。。 點解俾咗六千萬佢?
有樣嘢到而家都睇唔明。。。。 之前話一億獎金 美雪 要三份一。。。 唔係應該三千幾萬咩。。。 點解俾咗六千萬佢?

兩個都要三分一
btw 孤獨兄弟

兩個都要三分一

兩個夾埋咪2億
比人迫婚好慘
咦 d床戲好似好少描述 重甜呢
點都好 我幾鍾意你d故嘅輕鬆元素
冒險同搞笑成份平衡得唔錯
繼續努力 期待下個新故

me會努力
btw 孤獨兄弟

仲諗緊叫孤獨兄弟定吸血鬼兄弟好
btw 孤獨兄弟

仲諗緊叫孤獨兄弟定吸血鬼兄弟好

孤獨兄弟啦就

兩個都要三分一

兩個夾埋咪2億

睇漏咗係各一億
其實無啦啦點解misa又會鍾意主角
主角之前嘅口吻佢亦都對misa冇咩好感點解又會接受

呢d關係好易培養到感情出黎

tvb情節 但係我鍾意

昨晚嘅大戰嗰part呢
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞