全球暖化又輸一仗!

114 回覆
45 Like 138 Dislike
我想知係咪有人覺得全球暖化係一種自然現像 ? 係一個正常嘅週期 ?

的確係自然現象
問題係工業革命開始加劇呢個現象
我想知係咪有人覺得全球暖化係一種自然現像 ? 係一個正常嘅週期 ?

的確係自然現象

你又知一定係工業革命加劇
咁岩係太陽周期(影響太陽發出嘅太陽能)
地幔活動周期(影響超級火山爆發頻率)
一大堆未知數

的確係自然現象

一大堆未知數

學術世界無野係絕對岩/錯
有新證據會推翻舊
唔係話你錯 你講個d有係research/ data support到先?
利申: 學術討論

的確係自然現象

一大堆未知數

有新證據會推翻舊
唔係話你錯 你講個d有無research/ data support到先?

的確係自然現象

一大堆未知數

有新證據會推翻舊
唔係話你錯 你講個d有無research/ data support到先?

減排依d咁麻煩嘅野,求鳩奇盡力唔浪費屋企電就算
海平面上升有撚排都浸唔到香港 隨時浸完長江口岸、華北地區、佛羅里達、荷蘭、孟加拉依d傳統低窪地區,地球就完成天然減排
全球暖化
極端天氣

仲有人盲橕
寒風刺骨!
平安夜都咁撚熱有乜講
嘩我屌你老母,聽日得7度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞