全球暖化又輸一仗!

114 回覆
45 Like 138 Dislike
我阿婆話日治時期香港呢個時間已經冰天雪地,成個維港結晒冰,d人民可以響維港兩岸溜冰,同埋會響街邊整雪球擲d日軍,打成一片
反觀依加仲十幾度,全球暖化真係好嚴重,地球伯伯生病了!

癡線,你阿婆患咗妄想症啦

咁都引到戰
環保撚認為人類適應唔到個天氣就等於地球病左 , 即係假設地球環境係為人類度身訂做咁
暖化撚仲有一招, 就係, 全球暖化導致天氣反常, 所以咁凍,

基本上佢地係立於不敗之地, 冇得嗌架

冬天十度以上叫咁凍

小學雞深受全球暖化影響 已經唔咩叫凍 仲好意思開post

凍幾日就話人全球暖化無料到 夏天越嚟越高溫唔見你出聲
冰川越嚟越少唔見你出聲
越嚟越多見識少嘅小學雞 用幾日凍嚟打飛機
仲要12 13度年年香港都有㗎啦
有幾特別凍

好撚型ar死老野
屌你係睇long term trend架喇唔好on9啦
就係因為樓主咁嘅on9仔, 人類係唔會有未來
屌一睇就知樓主假膠
又有咁多真心撚

Long term地球有時熱有時凍
照樓主邏輯,冬天應該要唔凍先證明到全球暖化。
你知唔知全球暖化既定義係咩

知!

落左台就唔好再笑人啦

Long term地球有時熱有時凍

間冰期先有人
地球過完間冰期又係去返冰河時期
暖化人士用人類歷史角度睇野
另一批人就用地球歷史角度睇野
嘈黎嘈去都唔會有結論

10幾度就叫撚曬春
上個禮拜咁撚熱樓主燒撚壞左個腦
咩話,火山排放二氧化碳仲勁過人類活動量排放!?
我阿婆話日治時期香港呢個時間已經冰天雪地,成個維港結晒冰,d人民可以響維港兩岸溜冰,同埋會響街邊整雪球擲d日軍,打成一片

下唔係掛原來香港舊時會落雪?

下唔係掛原來香港舊時會落雪?

係呀,以前曼谷同新加坡都會落雪

你揸車係咪用倒後鏡睇前面嘅路
一年熱過一年你又唔撚講

全球暖化就無冬天? on9

你揸車係咪用倒後鏡睇前面嘅路

冇學過stat就收皮啦
暖化撚仲有一招, 就係, 全球暖化導致天氣反常, 所以咁凍,

基本上佢地係立於不敗之地, 冇得嗌架

冬天十度以上叫咁凍

小學雞深受全球暖化影響 已經唔咩叫凍 仲好意思開post

凍幾日就話人全球暖化無料到 夏天越嚟越高溫唔見你出聲
冰川越嚟越少唔見你出聲
越嚟越多見識少嘅小學雞 用幾日凍嚟打飛機
仲要12 13度年年香港都有㗎啦
有幾特別凍

一個星球升跌果幾度又話全球暖化又成,跟本係好自然既現象
人類成日咁自大覺得自己可以影響地球既氣候??
全球暖化跟本係一班人搵錢既工具,同環保一撚樣

講到自己住過唔同星球咁
我阿爺話盤古初開個時得-51度
香港仲未成形係塊冰黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞