全球暖化又輸一仗!

114 回覆
45 Like 138 Dislike

你揸車係咪用倒後鏡睇前面嘅路

冇學過stat就收皮啦

整個flow由工業革命開始就一直向上升,全球暖化係有,只係唔會令冬天突然消失咗
好似話因為啲冰溶左令季候風都凍左,而且啲冰都已經冇幾多可以再溶,同埋水位上升的確係事實

地球幾十億歷史,陸上生物幾億年歷史,史前人類都幾萬年歷史,你用幾百年圖表係咪代表緊人類無知

多幾個火山活躍,排出d溫室氣體己經完爆人類咁多工廠
一個超級火山爆發,d火山灰又可以令地球變返冰河時期

環保係要搞,但唔好咁天真用幾百年幾千年數據逼人接受

利申,平時屋企垃圾都會搞下回收(唔想堆咁多填)、盡人事用少d水電(其實想比少d水電費)
大家有冇諗過而家嘅凍可能係來自北極溶雪去大海洋所帶來的低溫...
所以可能係最後一陣嘅凍 !!
真係弱鳩智

地球幾十億歷史,陸上生物幾億年歷史,史前人類都幾萬年歷史,你用幾百年圖表係咪代表緊人類無知

利申,平時屋企垃圾都會搞下回收(唔想堆咁多填)、盡人事用少d水電(其實想比少d水電費)

無知同有冇數據係兩件事嚟
有冇咁多新會然呀
12月 先岩岩開始涷
夏天就黎40度又唔出聲
北極冇撚哂啲冰又唔講 on9
十幾度好撚涷呀?
你知唔知全球暖化既定義係咩

我知
熱個陣就係全球氣溫上升、冰川溶化
凍個陣就係極端天氣

是撚旦啦點講你地都贏,到馬爾代夫真係陸沉左先算啦
12月 先岩岩開始涷
夏天就黎40度又唔出聲
十幾度好撚涷呀?

搵次比D新意啦
年年都咁好悶啊
數據對自己有利就叫人睇數據
冇利就話數據唔準
暖化撚成棵牆頭草咁,企定少少好冇啊
暖化撚不願面對

其實唔洗睇幾億年數據丫, 而家如果再升高幾度, 好多國家嘅山火熱浪有咩後果都好易估嗟

其實大家分清楚好冇
全球暖化係事實
但對於地球嚟講係咪反常狀況先係問題
12月 先岩岩開始涷
夏天就黎40度又唔出聲
十幾度好撚涷呀?

搵次比D新意啦
年年都咁好悶啊
冇利就話數據唔準

人地拎數據出黎你又屌人時期短
不如你比0的證據出黎 唔好口行行
12月 先岩岩開始涷
夏天就黎40度又唔出聲
十幾度好撚涷呀?

搵次比D新意啦
年年都咁好悶啊
冇利就話數據唔準

佢識條春咩
中國農歷仲澤過去
中國農歷仲過去
12月 先岩岩開始涷
夏天就黎40度又唔出聲
十幾度好撚涷呀?

搵次比D新意啦
年年都咁好悶啊
冇利就話數據唔準

佢識條春咩

十二月凍小小就出黎打飛機
驚死地球唔撚病死
打和啦, 夏天俾暖化撚贏, 冬天俾反暖化撚贏番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞