突發其想,其實偷渡入海洋公園是否可行?大家會用邊種方法?

293 回覆
806 Like 33 Dislike
最危險既地方就係最安全既地方
跟住班大陸人旅行團,俾飛個陣迫埋一齊咪得囉,去到閘口入唔到講普通話發爛炸佢冇理由唔俾你入
搵蛇頭幫手,即係我
每位比3千蚊,我保證光明正大偷運你入去,捉一賠十
有興趣去迪士尼多啲

迪士尼夜晚閂門後熱鬧過日頭
有興趣去迪士尼多啲

邊有可能喎師兄
迪士尼守衞森嚴好多,以上講嘅方法基本都唔會work
有興趣去迪士尼多啲

邊有可能喎師兄

掉撚轉黎講
員工通道自出自入嘅
樓上有直升機又有跳傘,哩啲係硬闖,唔係偷渡。
游水、爬山、掘地道、匿喺車底唔俾人發現先係偷渡
著住反光背心扮工程人員有無得諗?
請善用加密
扮企鵝路過
Form間NGO,申請參觀海洋公園(兩個鐘),完左就留喺公園自己完

利申: 試過
lm
Form間NGO,申請參觀海洋公園(兩個鐘),完左就留喺公園自己完

唔洗錢?咁NGO每人收$200蚊咪fat fat

就咁飛入去好易比人發現
應該空降係跳樓機頂 趁部機升上黎嗰時搵個空位坐落去 跟手搭番落地下

唔洗錢?咁NGO每人收$200蚊咪fat fat

海洋公園唔會收錢,如果NGO收就係搵笨
搵蛇頭幫手,即係我
每位比3千蚊,我保證光明正大偷運你入去,捉一賠十

好尷尬
有興趣去迪士尼多啲

邊有可能喎師兄

掉撚轉黎講
員工通道自出自入嘅

員工通道喎……你唔入左場又點入員工通道
一係就你有職員證,但職員入場時,保安都會一直喺電腦核實你嘅身分
有冇諗過生日去海洋公園錢都慳返
問fd借員工衫

南朗山 可以行到去呢到,之後跳過去捉住部纜車就可以免費入
CLS
雖然話加價姐,但都唔洗搞咁多野偷渡入去呀
用一朝萬試萬靈:
首先你要好低調混入排隊既人群之中,然後比張五百蚊紙賄賂個售票員,講出暗號:"大人一個。"之後佢就會比張飛你。你入場只要show一show張飛,同個查票講暗號:"反清復明,習總萬歲", 佢就比你入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞