突發其想,其實偷渡入海洋公園是否可行?大家會用邊種方法?

293 回覆
806 Like 33 Dislike
佢哋有game master
唔係正常途徑入去嘅會被強制遣返

入面副本嚟,唔用正常入口入面會冇晒人同埋啲scripted event 唔識郁
廿
著住依件衫正門行入去
警校門口有條車路入
條路盡頭係獨立屋
即係平時纜車上山時 經過見到個堆樓

你指呢度?

e....要由陸上突破好似有翻希望

警校門口車路上去係水族館2樓 有個大閘
上面班傻鳩

係門口跟住d大陸團友個屎忽咪逼到入去
大陸人一早買一張飛,3條友入閘
應徵做part time員工再潛入去
高汁留名
OP heist
其實關館後揾地方躲藏有無可能 ? 外國有好多youtuber 拍片係大型超市, IKEA過一晚

我相信大部份人都有咁諗過
住一個星期應該得

就咁訓係草堆就得了

其實每一日收場班員工點防止有人未走 個場咁大咁多天然屏障

防盜系統見到有野郁就響

有無咁先進,設計到咁嚴?
無理由畫面有隻雀仔飛過都識響
咁樣做太敏感喎

咪係 關館後實甪老鼠雀仔

你估銀行咩
一有野郁就響
好無聊但又想睇落去

樓豬仲要好撚認真嗰吓先搞笑
其實搵臥底影印張員工證
再係淘寶搵人整張膠面貼紙
痴落八達通掛係心口
已經可以大搖大擺行入去
好認真咁做無聊事
上面班傻鳩

係門口跟住d大陸團友個屎忽咪逼到入去
大陸人一早買一張飛,3條友入閘

你啱
我係來等睇樓主上報
高質LM
係咪乖乖地俾460係最明智既選擇
我建議挖地洞

唔容易,首先要有個地方做入口
要唔易發覺、舊屋
海洋公園附近一係高級住宅、一係警察學院
唯一可選係黃竹坑新園村
但中間隔住樓宇、馬路、公園、仲有地鐵
要掘過去難度好高

咁咪申請做警察
見你地禁認真

我爸有隻洗頭艇泊左係香港仔,可戴十人,要行動既巴打夾返油錢比我就算啦

利申:搞手冇錢賺,但求開開心心玩一晚

好簡單,沿南朗山道上,去到閘口前。

因為個到個看更長時間淨係望住啲花花草草,已經麻木,同埋冇王管,佢地玩電話時間仲多過工作時間。

只要早少少兜去啲車背面,靠樹木掩飾可以兜到去更亭後面,不過小心山路有啲斜。

過左更亭安全後可沿斜路上山,就可以係冰極館附近出返黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞