突發其想,其實偷渡入海洋公園是否可行?大家會用邊種方法?

293 回覆
806 Like 33 Dislike
有興趣去迪士尼多啲
偷員工證拍卡入去咪算 咁辛苦又潛水又爬山做咩

你估被偷嗰嗰員工唔會即刻通知上司?
海洋公園之鬼
整個假既員工証 係正門保安行入去咪得
做緊後門個水上樂園 每日都可以輕鬆偷渡上去
整個假既員工証 係正門保安行入去咪得

你宜嗰仲憨尻
入去正門保安位置要拍卡先可以入去
因為張卡有有效日期同你登記資料
唔喺你show張証就入得
除非喺熟口熟面啦
因為佢地唔會再查入左去既人
只要唔係單獨行動
人海戰術都好大機會成功當然有唔少會即時被捉走
屌你你游水咁你個袋入面啲衫點算

搵防水袋笠著備用衣服,
然後反轉個背囊當水泡咁用,

示意圖 (綠色係防水袋)

搵防水袋笠著備用衣服,

海路唔得 24小時有人睇住
船隻靠近已經會趕你走
係地下員工入口入去 等多人番工果陣側側膊跟埋入去 小心比保安見到 之後搭lift上一層出去 轉右就係吸煙區 再行就到下水禮果個位
利申係op做過8日part time
係地下員工入口入去 等多人番工果陣側側膊跟埋入去 小心比保安見到 之後搭lift上一層出去 轉右就係吸煙區 再行就到下水禮果個位

地下員工入口係停車場行到最入

上兩層 上一層係M層 員工休息室同衣服間 先生

上兩層 上一層係M層 員工休息室同衣服間 先生

做左8日差唔多喇
聽啲老屎忽講 以前好多偷渡客經海洋公園偷渡落黎

搵防水袋笠著備用衣服,

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/12/15/235839_f753c3a75140ef4445b7e6826161c842.png[img]

海路唔得 24小時有人睇住
船隻靠近已經會趕你走

咁唯有兜遠啲潛水
生日入去咪得
裸體上艇 上岸先著衫
痴線佬
行上南朗山 用滑翔傘係黃昏入
GTA V咁排熱水渠入

直接地鐵轉海洋列車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞