[I/A] Kirara Fantasia (4) 首抽好好玩

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
武器係地係咪升4星最後嗰把?
冇玩過FGO
武器係地係咪升4星最後嗰把?

剩係整過魔器...一開始果粒...

設施升級有Bug
巴哈話5星係大坑,你地點睇,話突破問題
佢話4星先係正路,但我覺得好能大陣酸味

睇愛嘅啫
不過真係要衝關應該最重要係有多幾隻畀你升
唔好升死1-2隻就算
唔係就會好似我咁卡咗最尾嗰3%要等隊友

應該話係要多屬性角色

信巴哈一成
VNAVFAKV7N
可憐

忙過番工

忙過番工

巴打你屋企好靚啊
我可唔可以上黎參觀啊
去房到篤人仔都105我

呢句野隻隻GAME新開都有人講,之後係點自已睇

4星5星都會過到關 而且隻game又冇pvp 所以比較強度冇乜意思

如果日後佢出D高難度關送人既話,我都幾肯定無5星打唔到

暫時黎講千矢最有用可以加防同引怪 輸出都可以勉強用4星頂住先

忙過番工

巴打你屋企好靚啊
我可唔可以上黎參觀啊

而家D體力應該用黎做咩
我係咁打中級錢

4星5星都會過到關 而且隻game又冇pvp 所以比較強度冇乜意思

暫時黎講千矢最有用可以加防同引怪 輸出都可以勉強用4星頂住先

千矢

首ED已經係個腦LOOP緊
而家D體力應該用黎做咩
我係咁打中級錢

打到去lv上限,準備課金做巨頭
好似係

千矢

到得真係出現4星突破剋屬都攪唔掂既高難度關出現先再講都未遲

忙過番工

巴打你屋企好靚啊
我可唔可以上黎參觀啊

有冇手足講下唔同大本營有咩特色?
我淨係知迷路帖係會帶手信返嚟

設施升級有Bug

點bug?
有冇手足講下唔同大本營有咩特色?
我淨係知迷路帖係會帶手信返嚟

你可以禁返d人睇。會帶d咩手信返黎
全部都係會帶手信返黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞