[I/A] Kirara Fantasia (4) 首抽好好玩

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
105密左咁多既
105密左咁多既

新ac會密d
各位有玩既巴打記得抄低引繼碼

因為我彈105跳回標題之後,再開突然出個202 error,話搵唔到 user 資料,然後我個帳就係呢幾秒間消失左

希望大家唔會中呢個痴線 bug

rip巴打

rip
我都中過

跟住點拎引繼碼

要自己set個密碼先

好恐怖

老婆幾秒間無哂

即刻仆到入去set左先

之前提左你地刷完要引繼,之後重新開隻game 1次,大部分game 做完呢個step 都唔會出事,唉不過又無人理
26節了
好緊張
就快出門口返學考試
其實隻GAME都好撚痴線

5星咁撚難抽 仲要抽到一樣4張之後 突破完4次先可以再進化....
巴哈話5星係大坑,你地點睇,話突破問題
佢話4星先係正路,但我覺得好能大陣酸味

咪又係要突破

睇愛嘅啫
不過真係要衝關應該最重要係有多幾隻畀你升
唔好升死1-2隻就算
唔係就會好似我咁卡咗最尾嗰3%要等隊友

睇愛嘅啫
唔好升死1-2隻就算

應該話係要多屬性角色

睇愛嘅啫
唔好升死1-2隻就算

應該話係要多屬性角色

屬性剋制而家都幾有優勢 好易暈到人

唔洗食石 冇人死到過左

唔洗食石 冇人死到過左

第幾節黎
天啊, 原來最後一關黎
可以養生等更新了

唔洗食石 冇人死到過左

第幾節黎

第三章29節
天啊, 原來最後一關黎
可以養生等更新了

唔洗食石 冇人死到過左

第幾節黎

第三章29節

各位有玩既巴打記得抄低引繼碼

因為我彈105跳回標題之後,再開突然出個202 error,話搵唔到 user 資料,然後我個帳就係呢幾秒間消失左

希望大家唔會中呢個痴線 bug

rip巴打

rip
我都中過

跟住點拎引繼碼

要自己set個密碼先

好恐怖

老婆幾秒間無哂

即刻仆到入去set左先

之前提左你地刷完要引繼,之後重新開隻game 1次,大部分game 做完呢個step 都唔會出事,唉不過又無人理

其實可能仲有得救
Android/data/com.aniplex.kirarafantasia/files入面有a.d1 a.d2
複製完呢2個files去第2個folder後 清除遊戲資料
入得返game之後貼返呢2個files去原位

唔洗食石 冇人死到過左

千矢吸傷
兩隻水屬剋屬性輸出
應該幾輕鬆

係啊, 最煩係比佢控制住左D角色唔聽我指示
用MASTER 令咒 DEBUFF 果個應該輕鬆
我頭先個令咒係 推圖用 ( 全員魔攻上升)

呢句野隻隻GAME新開都有人講,之後係點自已睇

永遠4星<5 ,算啦d人應該係刷唔到然後比自己一堆借口,我都唔明咁易刷都唔刷唉

唔洗食石 冇人死到過左

千矢吸傷
兩隻水屬剋屬性輸出
應該幾輕鬆

fgo玩上腦

呢句野隻隻GAME新開都有人講,之後係點自已睇

4星5星都會過到關 而且隻game又冇pvp 所以比較強度冇乜意思

唔洗食石 冇人死到過左

千矢吸傷
兩隻水屬剋屬性輸出
應該幾輕鬆

fgo玩上腦

大家都係召喚 不用分哪麼細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞