[I/A] Kirara Fantasia (4) 首抽好好玩

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
第二章幫個女仔搵女豆
寧寧舍舍係得個老豆冇立繪
果然芳文社容不下男人
第二章幫個女仔搵
果然芳文社容不下男人
見到個個3金起好葡萄

3金都想重玩

1隻青葉就起左手

再刷過啦

唔捨得
仲喺度拆緊Karen and Aoba
第二章幫個女仔搵
果然芳文社容不下男人

芳文社嘅作品係唔需要有男人存在
唔知大家覺得用多人物打好多,定係小人物配武器show d?
開局chiya tamaki
入game抽埋aoba 同悠悠式果隻唔知乜水
第二章幫個女仔搵
果然芳文社容不下男人

芳文社嘅作品係唔需要有男人存在

Blend S店長秋月偽娘危險了

琴日刷咗7個鐘都冇決定放棄
巴打加油

刷左成日
玩完無數次雙5星再拼300石抽得隻保底4星輪迴之後
終於肯直接出3隻比我

正啦

冰羽有無抽個幾張免費卷

同你換完之後 免費卷抽到珠輝
之後300石爆死 剩低果D留返

咁我嗰3隻好似同你一樣

朋友

刷左成日
終於肯直接出3隻比我

正啦

冰羽有無抽個幾張免費卷

咁我嗰3隻好似同你一樣

入到去食種子強化到 2XLV 之後衝關啦
幫朋友問
想問下an機卡住係loading screen跟住彈game仲有冇得救
用電腦刷首抽,刷3次就中5星青葉同千矢

電話就抽垃圾3星
雷電可唔可以雙開
想問下點樣打暈d 怪?
同埋點先可以成隊人一齊開大技?明明儲滿左3粒野但有時都係一個放
我都係雙金起手
快速拎完石抽多30抽
話唔定就已經好勁
我就係例子
6金
所以一開始其實兩金都可以去馬
反正邊個知黎緊30抽會抽到D咩~~~
幫朋友問
想問下an機卡住係loading screen跟住彈game仲有冇得救

轉模擬器,睇呢篇救檔案https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=32482&snA=95

理論上你個模擬器開到就唔洗理隻game,因為你d資料係模擬器度,跟住做就得
前題你要裝另一個模擬器,估你朋友都係仆街係BS/夜神身上嫁啦
珠輝+千矢,終於開得game
珠輝 + 珠輝 + 青葉

刷左成日
終於肯直接出3隻比我

正啦

冰羽有無抽個幾張免費卷

咁我嗰3隻好似同你一樣

設施佢係最尾會夠位起哂所有 亂咁起就得
定係起5個盾強化先
雷電可唔可以雙開

你100多開都得,你部機頂唔頂得順咁解,善用cop模擬器功能黎開

刷左成日
終於肯直接出3隻比我

正啦

冰羽有無抽個幾張免費卷

咁我嗰3隻好似同你一樣

設施佢係最尾會夠位起哂所有 亂咁起就得
定係起5個盾強化先

盾啦 錢加好少
幫朋友問

轉模擬器,睇呢篇救檔案https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=32482&snA=95

理論上你個模擬器開到就唔洗理隻game,因為你d資料係模擬器度,跟住做就得
前題你要裝另一個模擬器,估你朋友都係仆街係BS/夜神身上嫁啦

補充反手機一樣咁做但佢要裝檔安管理器,上去google app 隨別一隻,因為呢隻game 唔洗root 機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞