[I/A] Kirara Fantasia (4) 首抽好好玩

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
你地話master可以轉技
點轉??

第3個

WEYEMN424M

求加
有無人知如果親密度上升睇野拎石過陣斷左 要去邊到睇番段野
雙5星開局(盾+黑妹)

之後打後30抽一隻5星都無 係咪棄得

圖書館
雙5星開局(盾+黑妹)

之後打後30抽一隻5星都無 係咪棄得

唔係
去到第3章用你嗰2隻應該會好易過
我用珠輝+可憐直接收咗皮唔使玩落去

圖書館

搵到

MENU > 圖書館 > 物語XXX > 第三個 > 揀番你隻角色既作品 > 揀你隻角色 > 第二個就係

MENU > 圖書館 > 物語XXX > 第三個 > 揀番你隻角色既作品 > 揀你隻角色 > 第二個就係

圖書館

圖書館-物語ふりかえり-キャラシナリオ
之後揀返你要睇個角色
又安裝到了

安裝到之後又話咩vbox乜乜乜missing
根本用唔到
一個FD都冇
求各位幫手加下
官方終於肯整個105 error
負著電咁玩
有冇巴打Menu成日見frd list有數字以為有frd request
入到去咩都無
巴哈見人貼圖已經45lv 到底點升
尋日三開刷左成日都刷唔到3金

係黑貓啊!!!
寫2個故仲有時間玩咩你
巴哈見人貼圖已經45lv 到底點升

課金掛
又安裝到了

安裝到之後又話咩vbox乜乜乜missing
根本用唔到

玩緊用到
3-29 點打啊

訓得一粒鐘

訓得一粒鐘

接續去下一日架麻
拉返去最左啦
有冇巴打Menu成日見frd list有數字以為有frd request
入到去咩都無

YES 以為有人加我好友點知都係邊緣人

官方都有講呢個bug
https://t.co/fLMUcdiq7n?amp=1
官方bug總集 基本上每個功能都有bug
班it狗今鋪慘了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞