三億日元搶劫案

112 回覆
84 Like 1 Dislike
連登小學神探又要出動
係咪有套漫畫講呢單野?
日本大把懸案
有單入屋殺人全家仲留係現場上網食雪糕
都係拉唔到人

查實香港破案率好高下,可能人囗夠密,周圍都有人同鏡頭,連荒山野嶺都間中有人行山,外國既荒山野嶺可能成年都無人經過

因為好多時都唔受理/叫人唔好報
加叫毒販定期交人督數刷數據

你睇下馬氏兄弟有無比人捉到去受審,龍蝦又有無比人捉
日本大把懸案
有單入屋殺人全家仲留係現場上網食雪糕
都係拉唔到人

查實香港破案率好高下,可能人囗夠密,周圍都有人同鏡頭,連荒山野嶺都間中有人行山,外國既荒山野嶺可能成年都無人經過

因為好多時都唔受理/叫人唔好報
加叫毒販定期交人督數刷數據

你睇下馬氏兄弟有無比人捉到去受審,龍蝦又有無比人捉

勁多唔受理
現場遺留品

鴨舌帽
在現場發現的外套里有一頂鴨舌帽,被認為是犯人的物品。本來根據分析帽子上的汗液可以查明犯人的血型,可是由於開始過於樂觀,警察爭相戴着取樂造成無法提取物證。這種鴨舌帽在立川市的帽子店一共被賣掉54個,追查到其中36個帽子的買主,還有18個找不到下落。

諗起殺人回憶 D證據比D廢警破壞哂
現場遺留品

鴨舌帽
在現場發現的外套里有一頂鴨舌帽,被認為是犯人的物品。本來根據分析帽子上的汗液可以查明犯人的血型,可是由於開始過於樂觀,警察爭相戴着取樂造成無法提取物證。這種鴨舌帽在立川市的帽子店一共被賣掉54個,追查到其中36個帽子的買主,還有18個找不到下落。

咁少人買帽都搞到查唔到
現場遺留品

鴨舌帽

咁少人買帽都搞到查唔到

廢架麻, 咁都可以拎黎玩
係咪有套漫畫講呢單野?

Montage ~三亿元事件奇谭
咪一樣有人失蹤
一兩個夠啦
一個做過銀行 一個做警察 或有親人做警察
最奇係錢無用過 或者只用左一部分無全部用曬
而家轉曬設計 唔駛追 應該無流出過 或只用左一部分 既錢 唔係全部都有紀錄 好似係
果個年代點搵果36買主?
無cctv點認?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞