【LIHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯XIX

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
我琴日周圍就嚟就去 個個角度都睇吓
幾舒服個場夠大 好耐無試過睇show 睇到無腰痛
尋晚都幾多人但又疏疏地
睇得幾舒服
青山收唔收我
不過都真係識好多靚仔去睇the xx
我琴日周圍去 個個角度都睇吓
幾舒服個場夠大 好耐無試過睇show 睇到無腰痛
尋晚都幾多人但又疏疏地
睇得幾舒服

比想像中少人 好多鬼仔

Deerhunter ‎- Microcastle

突然想聽下呢隻 點解今日又凍返咁
我隔離成堆鬼仔
仲要成堆都淨係影Oliver
又係3月底
你就專心影佢地
而家facebook 啲event唔識sync返落iphone個calendar 到, 搞到成日唔記得有乜show
淨係記得3月好多show
我直頭唔知fb event 可以sync 落calendar
未見過呢個封面
之前我睇個日有無嘢做都係睇個calendar有無facebook event
懶人唔記嘢
見spotify 呢個cover
我乜都冇搞過
但facebook幫我sync哂
【LIHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯XX
https://lihkg.com/thread/547935/page/1?ref=ios

新post
我可以唔記得老豆老母生日, 睇show就從來唔會唔記得
不孝子
應該最多都係去WEG嗰日.
餘下lineup應該係佢哋旗下樂隊.
我都係 但又未知邊日
咁既lineup夠玩3日
好想知佢仲會有啲咩大野除咗WEG
起碼一日一隊啦
我都係 但又未知邊日
起碼一日一隊啦

Escape plan係大陸巨band 黎
少數幾隊可以萬人大合唱既中國獨音
淨係係youtube聽過最亮的星
我都係 但又未知邊日
起碼一日一隊啦

Escape plan係大陸巨band 黎
少數幾隊可以萬人大合唱既中國獨音
淨係係youtube聽過最亮的星

唱親都萬人合唱
Me 好enjoy依種現場氣氛 縱使我好少聽佢地既cd (對我黎講太pop)
但一到現場身體親會好投入
就好似muse咁 cd垃圾還垃圾
但現場魅力依然沒法擋
對上兩次現場還垃圾歌我都睇得巧開針
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞