《鋼之鍊金術師》被封「史詩級災難」日本上映首周戲只有一個觀眾…

292 回覆
320 Like 4 Dislike
見選角已經知唔得掂 同火星異種一樣

陣容頂盛都冇用
最冇可能拍真人電影既動漫係咪One Piece
路飛個d點搞
tvb拍都好睇過佢
路飛個d點搞

小田切讓做路飛囉﹐不過木村話過有真人好想參演
當魔盜王咁拍囉﹐不過要用特技伸長隻手出戇膠槍
路飛個d點搞

世奇有集咪講onepiece羅
路飛個d點搞

個集只係用路飛個角色
唔係太信
香港套風雲一 都好佢十倍
香港套風雲一 都好佢十倍

日本有邊套係得
香港拍頭D同超級學校霸王都好過佢
日本拍足球小將會點
路飛個d點搞

個集只係用路飛個角色

真人版艾斯出大炎戎會點
根本日本電影嘅製作水平就好差
莫講話荷李活 連港產片都追唔上
佢最多都係拍到好似電視劇咁
完全冇電影嗰種感覺

日本凈係適合拍d愛情小品架咋

刑事偵探日本古裝其實都okay

仁醫?
好似Eva都會拍真人版
噬謊者都拍
路飛個d點搞

咪同Fantastic 4橡筋人差唔多
https://youtu.be/pM78UlzdZro

黎緊套無限之住人 暫時睇落ok
好似Eva都會拍真人版

等睇亞人收皮
日本仔真人化最撚大獲係個做型
漫畫畫出黎為左有視覺效果同特點 D 人既髮型衣著一定特別唔同
但一直接真人化果d特點就會顯著過頭變得7
你做真人化一定要改呢點 偏偏日本仔就係唔撚識
你試下One piece真人化
搵條友背心+草帽/赤裸上身+牛仔帽
根本7到唔敢想像
近年真人化較好真係得攻殻機,但都唔係日本製

ching你食開屎?

我冇睇過漫畫 我覺得科幻片咁睇幾正
根本而家日本電影不足以應付大類科幻CG
根本而家日本電影不足以應付大類科幻CG

殺老師同寄生獸真心唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞