奉勸旅行租wifi蛋要小心呢間公司

152 回覆
155 Like 7 Dislike

咁應該係電訊商問題
利申 3g都成日斷/連唔到

我體諒山卡啦地方會連得差

但我連續五日連唔到

佢地態度又閪又唔愛理不理

我果時倫敦住十幾樓都收唔到
仆街誠哥台
以前用開youyouwifi,不過香港執左
用卡好過
唔想拎住舊野係身

啱呀ching
吊你老母,剩係用加密開名
Wifi bb一早知係咁

wifibb垃撚圾

點解可以做到機場有counter

wifibb垃撚圾

就係等你班人貪方便一定幫襯佢
上次幫襯過kkday買電話卡去日本都係慢到嘔

wifibb垃撚圾

慢起碼都仲連到

買蛋連唔到wifi搞完一輪發現真係連唔撚到

再買卡再打去cs問都哂你半日時間

之後叫佢賠錢佢立即深潛到地核

生意真好做

wifibb垃撚圾

用卡要方便既咪SMARTONE果張囉
貴少少全程4G又唔駛俾人揸撚住個春袋限你用幾多
要平咪去SSP買張

真係咩都無買咪去關西用2500YEN買張7日500MB
租之前唔睇評價

只係睇過下d blogger comment都正正常常

仲讚地點方便交收

無諗過租個蛋都可以伏撚到咁

Blogger都係收左錢的打手
呢間出左名垃圾, 次次都用KLXXK 有保證
今時今日仲有人租蛋去旅行
租之前唔睇評價

只係睇過下d blogger comment都正正常常

仲讚地點方便交收

無諗過租個蛋都可以伏撚到咁

呢個年代仲有人信blogger 講嘅野

多得樓主呢d無腦傻西,班YouTuber/Kol咪咁好搵,個個月唔洗錢去旅行囉
Wifibb係垃圾黎
不嬲差評
今時今日仲有人租蛋去旅行

還蛋條隊好多人架
其實自己買隻wifi 蛋,去到當地入卡唔係最簡單?
又平又簡單
1.去北海道邊到先?

2.我部機太廢, 用卡試過跌唔到落3G就當收唔到, 一定要重新開機,

迫著我用egg,

3. 城市都好啲, 火車高速行緊果陣就一定收唔到

btw, 點解去旅行都仲要睇youtube...
點解唔買私家蛋呢?
wifi bb係英國又真係唔係咁收到
真心唔建議租蛋,又要專登借又要還

買咭好過,多人share求其搵部舊android 機 share wifi好過。

用完番香港拍拍屎忽就返屋企啦.. 同埋多數都平D

wifi蛋真係要被淘汰嫁喇,大家合作d啦。多d人轉做 sim 咭大家方便
KLOOK 十次日本都冇問題
台灣就出事
今年去左日本十九次都係用wifibb 完全無問題 電量測試過長開剛好24小時
之前租過wifibb幾次,日本澳洲北歐
都冇乜問題

不過近呢一年都冇用過,最近幾次都係用airsim
其實好撚on9,點解仲要租蛋

利申一直都係拎其他手機,去到機場買卡再放wifi,順到仆街又平又輕

第一平law
第二你咁做部電話咪好快無電 咁做乜唔租wifi
買卡啦咩年代呀仲租蛋 根本好多都係昆鳩人

有乜好推介
其實買卡真係最好,以日本8日為例
klook+ 網上discount code 大概$108 蚊到
鴨記買仲平但質量冇保証
去旅行洗多100蚊買個平安我覺得好抵
wifi 蛋 速度又慢 又要成日拎住 仲快冇電過部電話
所有fd 都share 隻蛋又唔可以分開行
多人用一隻係抵但速度分到淨係用到whatsapp
咁不如買d平嘅限速無限上網卡
無論用咩角色睇wifi 蛋都係垃撚圾
佢仲有market 真係好神奇

如果keep 住有個月要出星期五六日去日本做野
租wifi 要 39元 你自己計下四個星期幾錢
同埋你講到wifi 蛋慢到咁你係咪十年未用過
之前租過wifibb幾次,日本澳洲北歐
都冇乜問題

不過近呢一年都冇用過,最近幾次都係用airsim

可能啦

聽落有d巴打都無中到伏

但客户服務態度閪同on9就一定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞