奉勸旅行租wifi蛋要小心呢間公司

152 回覆
155 Like 7 Dislike
我覺得換卡煩過用蛋 ...所以去旅行都係傾向用蛋
wif_bb用過兩次日本都無問題
我覺得換卡煩過用蛋 ...所以去旅行都係傾向用蛋

x2 iphone煩處
頂 前幾日仲喺klook 租左
見到好多好評 話夠快

去邊?有巴話去日本係正常

祝你好運

去東京呀 希望正常啦
無得cancel

聖誕去?

係呀

klook去日本就夠做啦

咁都好啲
btw 我之前去日本用過幾次 Crazyegg 都無問題
可能我好彩
見到好多好評 話夠快

唔好太信佢D評價, 我俾評價一粒星, 佢HOLD起個評價冇POST出黎
佢只會POST 俾高分既 呃分黨
其實我想問....換卡既巴打
換左卡之後, WHATSAPP 仲用唔用到?
見到好多好評 話夠快

唔好太信佢D評價, 我俾評價一粒星, 佢HOLD起個評價冇POST出黎

KLOOK啲負評唔會係頭一頁
所有負評都會沉曬係最底個幾頁
推到佢仆街
wifibb呀嘛
之前同屋企去旅行用過一次
係大阪收唔到咁濟
好彩一早買定卡比自己用
而其他要去bigcam買貴卡
其實我想問....換卡既巴打
換左卡之後, WHATSAPP 仲用唔用到?

用到
其實買卡真係最好,以日本8日為例
klook+ 網上discount code 大概$108 蚊到
鴨記買仲平但質量冇保証
去旅行洗多100蚊買個平安我覺得好抵
wifi 蛋 速度又慢 又要成日拎住 仲快冇電過部電話
所有fd 都share 隻蛋又唔可以分開行
多人用一隻係抵但速度分到淨係用到whatsapp
咁不如買d平嘅限速無限上網卡
無論用咩角睇wifi 蛋都係垃撚圾
佢仲有market 真係好神奇

我都係用開卡,但依家klook kkday成日出5$日wifi 蛋 好難唔用
用左一次覺得速度同電都無問題
見到好多好評 話夠快

比佢fake 左
以前用過wifibb crazyegg平旦慢到仆街,
之後用crazyegg 貴日本旦還可以

上之用轉左用 爽wifi 好快... 但真心貴

幾個人share用卡好煩, 旦係仲有佢既存在價值....

咁應該係電訊商問題
利申 3g都成日斷/連唔到
wifibb呀嘛
之前同屋企去旅行用過一次
係大阪收唔到咁濟
好彩一早買定卡比自己用
而其他要去bigcam買貴卡

兩手準備

咁應該係電訊商問題
利申 3g都成日斷/連唔到

我體諒山卡啦地方會連得差

但我連續五日連唔到

佢地態度又閪又唔愛理不理
見到好多好評 話夠快

比佢fake 左

無事既巴打 驚咪去ssp買張卡
租之前唔睇評價

只係睇過下d blogger comment都正正常常

仲讚地點方便交收

無諗過租個蛋都可以伏撚到咁

呢個年代仲有人信blogger 講嘅野

樓主智商
唔做research咪柒囉
租之前唔睇評價

只係睇過下d blogger comment都正正常常

仲讚地點方便交收

無諗過租個蛋都可以伏撚到咁

呢個年代仲有人信blogger 講嘅野

樓主智商

唔做research咪柒囉

下次做埋report
比Mingjai點鳩左用Crazyegg
中能曬伏....

收錢做打手

嬲能到震....
早知買卡冇咁嬲...

而家我覺得買卡風險仲低過租蛋
touch wood 買卡呢兩年都未試過上唔到
租蛋有三份一都上唔到
唔係慢 係上唔L到呀DKLM!
點解唔用痴線強
用卡好過
唔想拎住舊野係身
比Mingjai點鳩左用Crazyegg
中能曬伏....

收錢做打手

嬲能到震....
早知買卡冇咁嬲...

而家我覺得買卡風險仲低過租蛋
touch wood 買卡呢兩年都未試過上唔到
租蛋有三份一都上唔到
唔係慢 係上唔L到呀DKLM!

我一路都係買卡

未試過用唔到

除左一次翻大陸用跨境王

張卡打去客户服務話係比人取消左

而今次係第一次買蛋就用唔撚到

仲要架公司無任何follow up actions
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞