奉勸旅行租wifi蛋要小心呢間公司

152 回覆
155 Like 7 Dislike
買卡啦咩年代呀仲租蛋 根本好多都係昆鳩人
same
試過去東南亞2個星期
佢俾條線我越既
要我自己買多條線先差到電
果2日屌撚哂鬼
仲要我街去勁遠還機 又遲到 又左查右查先refund果2日
頂 前幾日仲喺klook 租左
見到好多好評 話夠快
same
試過去東南亞2個星期
佢俾條線我越既
要我自己買多條線先差到電
果2日屌撚哂鬼
仲要我街去勁遠還機 又遲到 又左查右查先refund果2日

refund到

我十月屌到佢而家都未肯應
我去關西機場vending machine 啲sim 上到青森八甲田山都收到同三重啲山路都收到
不過好似貴啲
記得機場有大陸仔推銷個 wireless hotspot app話外國專用
見係疑似大陸嘢所以冇用
請問有冇人試過
見到好多好評 話夠快

去邊?有巴話去日本係正常

祝你好運

Wifi蛋有邊間好d?
之前用crazyegg 都勁慢

認真Crazyegg 仲差過B.B. 得個平字

Crazy egg 上次租左兩隻去日本 有一隻全程用唔到 搵support 無人理 最後可以refund 番一隻既錢

但唔會再用 上次咁岩多人去先租兩隻
如果自己去 又租中壞果隻都唔知點算
見到好多好評 話夠快

祝你好運

去東京呀 希望正常啦
無得cancel
而家買卡咁方便,
鴨記買又得, 落地買又得
買完插落電話就用得
點解仲有人戇鳩鳩租隻麻撚煩既WIFI蛋
Wifi蛋有邊間好d?

Crazy egg 上次租左兩隻去日本 有一隻全程用唔到 搵support 無人理 最後可以refund 番一隻既錢

support唔理係咪間間都係咁
而家買卡咁方便,
買完插落電話就用得

當你係planner帶人去旅行

你唔會想買幾張卡幫佢逐張逐入去activate張野

其實係貪方便先中伏
見到好多好評 話夠快

祝你好運

去東京呀 希望正常啦
無得cancel

聖誕去?
其實買卡仲方便又快又唔食電
咩心態要租蛋?
而家買卡咁方便,
買完插落電話就用得

其實係貪方便先中伏

你咪一樣要幫人打 WI-FI password
而家買卡咁方便,
買完插落電話就用得

其實係貪方便先中伏

而且行開走失又用唔到
而家買卡咁方便,
買完插落電話就用得

其實係貪方便先中伏

set都係一次, 買隻蛋用唔到咪又係要即場買張卡
點解要做埋d傻野
而家買卡咁方便,
買完插落電話就用得

其實係貪方便先中伏

而且行開走失又用唔到

一人一張卡都唔係貴
需要果陣仲可以分開行
見到好多好評 話夠快

祝你好運

去東京呀 希望正常啦
無得cancel

聖誕去?

係呀
我用兩次 crazyegg 去日本又無咩問題喎
不過同意用卡方便好多
而家買卡咁方便,
買完插落電話就用得

其實係貪方便先中伏

而且行開走失又用唔到

一人一張卡都唔係貴
需要果陣仲可以分開行

你地講得太對了
我用兩次 crazyegg 去日本又無咩問題喎
不過同意用卡方便好多

in卡v 7st
而家買卡咁方便,
買完插落電話就用得

其實係貪方便先中伏

而且行開走失又用唔到

一人一張卡都唔係貴
需要果陣仲可以分開行

你地講得太對了

講真, 去旅行機票酒店都唔少錢
無理由爭果一百幾十買張卡啦
Wifi蛋有邊間好d?

support唔理係咪間間都係咁

見到好多好評 話夠快

祝你好運

去東京呀 希望正常啦
無得cancel

聖誕去?

係呀

klook去日本就夠做啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞