奉勸旅行租wifi蛋要小心呢間公司

152 回覆
155 Like 7 Dislike
Wifi蛋有邊間好d?
之前用crazyegg 都勁慢

認真Crazyegg 仲差過B.B. 得個平字

Crazy egg 上次租左兩隻去日本 有一隻全程用唔到 搵support 無人理 最後可以refund 番一隻既錢

但唔會再用 上次咁岩多人去先租兩隻
如果自己去 又租中壞果隻都唔知點算

support唔理係咪間間都係咁

其實只係想向佢地反映翻有呢個問題

想佢地承認翻係蛋既問題再退翻錢姐
比Mingjai點鳩左用Crazyegg
中能曬伏....
中能曬伏....

收錢做打手
中能曬伏....

收錢做打手

嬲能到震....
早知買卡冇咁嬲...
用wifi蛋已經夠on9啦 sim卡先係皇道
次次旅行都係用呢間
無中過伏 仲好順暢
利申:打手仆街死
其實你地覺得可以解決呢個諗法先好笑,香港地鐵站收唔到data都仲未解決你就知唔係易事,仲要係外國,明顯係本身網絡差,可以點解決,有都係鳩噏下,你自己過多陣行去唔同地方收到番就以為人地解決
on9先用蛋 又要借又要還又要叉電又帶多舊野出街
次次旅行都係用呢間
無中過伏 仲好順暢

去旅行 次次都係經klook訂
唔清楚係咪呢間wifi蛋公司

去過大阪 台南高雄 都無問題
全程都收到 速度快到打機睇片都無問題 電都夠用

可能睇運
但次次都無問題
頂 前幾日仲喺klook 租左
見到好多好評 話夠快

去邊?有巴話去日本係正常

祝你好運

去東京呀 希望正常啦
無得cancel

聖誕去?

係呀

klook去日本就夠做啦

klook用過幾次都ok
舊電用到一日
係得一次條叉電線叉唔到電

落機機場有電話咭買 好方便
次次旅行都係用呢間
無中過伏 仲好順暢

去旅行 次次都係經klook訂
唔清楚係咪呢間wifi蛋公司

去過大阪 台南高雄 都無問題
全程都收到 速度快到打機睇片都無問題 電都夠用

可能睇運
但次次都無問題

klook去日本有兩隻wifi蛋
一隻Uroaming 一隻Wifibb
前者應該好啲
今時今日仲租wifi係咪on9
係當地買張sim上網網難咩

落機機場有電話咭買 好方便

之前買3UK果隻PAY AS YOU GO, 不過一出ZONE 1就收得麻麻地
查無結果。
其實買卡真係最好,以日本8日為例
klook+ 網上discount code 大概$108 蚊到
鴨記買仲平但質量冇保証
去旅行洗多100蚊買個平安我覺得好抵
wifi 蛋 速度又慢 又要成日拎住 仲快冇電過部電話
所有fd 都share 隻蛋又唔可以分開行
多人用一隻係抵但速度分到淨係用到whatsapp
咁不如買d平嘅限速無限上網卡
無論用咩角色睇wifi 蛋都係垃撚圾
佢仲有market 真係好神奇
klook+ 網上discount code 大概$108 蚊到
鴨記買仲平但質量冇保証
無論用咩角睇wifi 蛋都係垃撚圾
10月時經Klook租過去九州用,4日都冇問題,算係又平又抵用,係還嘅時候要排長龍麻煩啲
鴨記買仲平但質量冇保証
無論用咩角色睇wifi 蛋都係垃撚圾

其實都係等有優惠先會用,klook 用優惠code,7日先係55蚊
btw 上星期兩個人去東京七日,用wifibb,上網完全無問題,隻強仲要全日都唔駛叉電
租過又ok woo
竟然仲有咁多人用wifi egg
租過3次去東京首爾鹿兒島都ok
但舊蛋勁重
次次去旅行都係買卡,仲要俾fd 笑唔用蛋

就係驚會咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞