[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (54) - 說好的 Level Up Project 2 呢?

1001 回覆
28 Like 10 Dislike

https://goo.gl/forms/so3qRYwo6kvDwNp33

宣傳下先...
有興趣想訂娘娘或者女朋友 SG 既話可以搵我

啤啤

好慘呀
唔怪得唔搞啤啤團購
原來走去搞長腿團購
巧失望

啤啤巧慘
點解買娘娘sg會送rv野
點解買娘娘sg會送rv野

因為u巴係啤啤傳教士
好慘呀
唔怪得唔搞啤啤團購
原來走去搞長腿團購
巧失望

啤啤唔搞係因為唔同地方買送唔同嘢
同搞唔搞長腿團購無關係

不過而家乜都唔使搞啦

直線宣傳隔離po
btw U bb RIP \!/
直線宣傳隔離po

我只係唔想一樣嘢講兩次啫
總之就麻煩啦…
直線宣傳隔離po

我只係唔想一樣嘢講兩次啫
總之就麻煩啦…

唔好唔開心啦 樂觀d諗
佢地咁樣懷疑證明你戶口有番咁上下財力佢地先會咁諗
你應該開心至係
洗黑錢就唔係一二百咁入啦
傻鳩銀行
傻鳩銀行

銀行怕咩鑊,寧願有殺錯無放過

屌佢老味啦,我問心無愧囉!
如果我係洗黑錢,我就去咗追啤啤CB唔使撈啦!!
仲使喺度9 up 咩!!
唔好唔開心啦 樂觀d諗
你應該開心至係

問心我真係純粹識到個供應商可以幫人買,有賺撚過錢咩!
我搞唔搞好閒架咋…
而家咁樣 cut 我戶口我真係屌佢老味囉!
唔好唔開心啦 樂觀d諗
你應該開心至係

問心我真係純粹識到個供應商可以幫人買,有賺撚過錢咩!
我搞唔搞好閒架咋…
而家咁樣 cut 我戶口我真係屌佢老味囉!

唔好嬲啦
而家你拎哂d錢出黎咪有錢去追啤啤cb囉
唔好嬲啦
而家你拎哂d錢出黎咪有錢去追啤啤cb囉

咁快玩晒咪無下次囉!
傻鳩銀行

銀行怕咩鑊,寧願有殺錯無放過

屌佢老味啦,我問心無愧囉!
如果我係洗黑錢,我就去咗追啤啤CB唔使撈啦!!
仲使喺度9 up 咩!!

最近政府應該揸正黎做銀行驚奶野ban哂資金出入多既ac
我公司好多客都係咁
特別係你呢d私人ac冇理由咁多出入
最近政府應該揸正黎做銀行驚奶野ban哂資金出入多既ac
我公司好多客都係咁
特別係你呢d私人ac冇理由咁多出入

如果係咁大撚把 IG 舖要收皮啦…
係咪Hsbc呀?瘋狂cut acc喎真,我都驚佢cut

垃圾恆生

車厘媽你又有搞團購咩?

垃圾恆生

車厘媽你又有搞團購咩?

唔係呀,我成日入人仔嘛 家用黎嫁咋

咁應該無嘢啦
我係太多唔同人出入錢,所以先俾人懷疑啫

垃圾恆生

車厘媽你又有搞團購咩?

咁大穫 我都係恆生
尋日收到封信未拆 會唔會我都出事
咁大穫 我都係恆生
尋日收到封信未拆 會唔會我都出事

有冇人打過俾你問點解咁多transaction 呀?
有就小心d, 祝你好運啦
Cut acc真係痴痴地,申請定幾個穩陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞