[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (54) - 說好的 Level Up Project 2 呢?

1001 回覆
28 Like 10 Dislike
巴打們, 本身我係少時飯黎,
最近開始留意RV, 最近睇新聞,
irene出道以前係K房坐個男性友人大腿同個男仔捉住佢雙手係咪佢本人黎

嗰張咁既相又蒙又遮咗半邊面...
睇完得啖笑就算啦...
係未佢本人咁呢D 嘢你自己去判斷啦....
深夜留個靚名
臨尾d hot joy gif

總裁高祖與鹽濕𠄘歡
留名

放心啦U巴,我果個嘅應援搞得7788啦
過黎望下歡歡芯一陣啫

留名

半新飯LM
話說LevelUpProject2好似無乜消息咁嘅

團飯留個名
我愛金藝琳愛我留名

放心啦U巴,我果個嘅應援搞得7788啦
過黎望下歡歡芯一陣啫

長期Mon po仲扮一陣
巴打們, 本身我係少時飯黎,
最近開始留意RV, 最近睇新聞,
irene出道以前係K房坐個男性友人大腿同個男仔捉住佢雙手係咪佢本人黎

唔係講左係第二個人尼架咩

就架喇
新帖留明
Lm
團飯LM
LM 集氣希望今星期完打歌可以執翻個一位翻黎
見到PV咁正但timing 問題搞到咩都無我就

車厘所炫
Wendy 男友留名

話說噚日人歌 ending 好似影到歡個樣有少少失望…

就架喇

嗰陣時又話12月做…
而家好似無咗件事咁…

應該預左架
lm

應該預左架

ICC開始每次都有幾個一位拎 今次食蛋

就架喇

嗰陣時又話12月做…
而家好似無咗件事咁…

我諗唔會走數嘅

就架喇

嗰陣時又話12月做…
而家好似無咗件事咁…

我諗唔會走數嘅

係咪去蒙古
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞