[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (54) - 說好的 Level Up Project 2 呢?

1001 回覆
28 Like 10 Dislike
跟本隊入邊角角調轉晒
94<忙內line<白菜

橙… 94 line 俾忙內 line 食住
跟本隊入邊角角調轉晒

94 line一個淋一個傻好難唔俾人食住
跟本隊入邊角角調轉晒

94 line一個淋一個傻好難唔俾人食住

諗番起團綜揀房果度 車厘完美食住94line
抵車厘咁多人錫

其實車厘同隻熊又係一個好大既對比黎
一個就精過鬼,另一個就傻傻下咁…

承歡同白菜都係呀,一個鬼咁淋一個原來勁强勢

跟本隊入邊角角調轉晒

白菜高牆冇人攀得過
好多位都有一陰一陽
真係好符合red+velvet呢個名
白菜高牆冇人攀得過

其實初出道時我覺得白菜唔係咁啱做隊長…
不過之後佢越做越有隊長風範,無人唔敢唔聽佢話
白菜高牆冇人攀得過

講起呢樣 前幾日睇到啲人講 雖然唔知係咪Old news左
但睇番真係講得幾岩 白菜好留意其他人
講起呢樣 前幾日睇到啲人講 雖然唔知係咪Old news左
但睇番真係講得幾岩 白菜好留意其他人

其實白菜份人好細心,真係會好照顧四個細
白菜高牆冇人攀得過

我果時都有咁諗過 性格太認生
睇佢做訪問果陣都鄧佢辛苦
但而家訓練有數
內心又變得愈黎愈強大
真係成長左好多

孖辮門面
我果時都有咁諗過 性格太認生
睇佢做訪問果陣都鄧佢辛苦
但而家訓練有數
內心又變得愈黎愈強大
真係成長左好多

所以嗰陣時$M踢佢去做MC係好事黎
練大咗佢個膽同埋講多咗嘢

最最最重要係咩呀!
咪就係識到 ___ ___ 呢個筍盤囉!
重睇綜藝先發覺佢地之前真係冇乜野睇
上親多數都係做佈景板既節目
係今年開始先叫多d野睇

所以嗰陣時$M踢佢去做MC係好事黎
練大咗佢個膽同埋講多咗嘢

最最最重要係咩呀!
咪就係識到 ___ ___ 呢個筍盤囉!

真係好sweet
係今年開始先叫多d野睇

三線團不嬲都無嘢好睇架啦

咁咪幾好囉… 夠晒可愛

咁咪幾好囉… 夠晒可愛

諗起harley quinn..佢扮仲似過熊😳

高祖今日上水做MC 喎

小矮人…

高祖除咗係矮咗d之外… 其實係好完美…
係今年開始先叫多d野睇

三線團不嬲都無嘢好睇架啦

望住個list追 套套都係個幾鐘出得幾十秒既節目
開都唔想開
諗起harley quinn..佢扮仲似過熊😳

隻熊性感唔到,但係 HOT JOY 可以

不過要加返塊紫菜俾佢先
望住個list追 套套都係個幾鐘出得幾十秒既節目
開都唔想開

做得表情佈景板你想有幾耐

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞