[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (54) - 說好的 Level Up Project 2 呢?

1001 回覆
28 Like 10 Dislike
有追過下1 明明都係講緊t
無啦啦2會燒埋啤啤果份

其實成班撚樣講黎講去都係嗰d points…
跟住就拉埋其他團落水做比較…
睇到都覺得悶…

都係嗰句啦…
睇下就算,人地講咩唔使咁認真唔好駁…

音樂台月經
有追過下1 明明都係講緊t
無啦啦2會燒埋啤啤果份

其實成班撚樣講黎講去都係嗰d points…
跟住就拉埋其他團落水做比較…
睇到都覺得悶…

都係嗰句啦…
睇下就算,人地講咩唔使咁認真唔好駁…

音樂台月經

其實都是無聊搵野黎講
當娛樂笑料咁算
算...都喺呢度圍爐最溫暖
嘈呢啲同雞同鴨講都冇分別 佢又唔會比你說服 但自己講講下又會嬲
係見到有個孫勝元講講講嬲咗

認真就易嬲

GSD痴線佬冇個認真...

由得佢啦,人地要講要駁無辦法
見到未見過呢條友,真心定假膠都唔知啦
嘈呢啲同雞同鴨講都冇分別 佢又唔會比你說服 但自己講講下又會嬲

慳返啖氣好過
算...都喺呢度圍爐最溫暖

幾時都話真飯最有愛
今時今日仲話返車厘西臉

依家好似好難先西一張囉

由得佢啦,人地要講要駁無辦法
見到未見過呢條友,真心定假膠都唔知啦

平時公海d kpop post都有追開
前幾日第一次見呢個名已經係同人打緊交
要怒聽啤啤同睇大師兄嚟平伏心情!
話時話下年有無smtown嫁?想去睇呀
話時話今年啤啤多左活動feedback都多左
係世界各地既戰場參戰率都多左咁
[size=2]定係我平時冇留意[/size=2]
有時自私啲會寧願佢地keep住係3線團

韓場可能會有既,香港就唔知會唔會再搞啦

韓場可能會有既,香港就唔知會唔會再搞啦

好後悔上次無去到睇
[size=2]定係我平時冇留意[/size=2]

好矛盾,唔上又怕無得comeback
定係我平時冇留意

其實我不嬲都係咁諗…
朗豪坊又播RF
朗豪坊又播RF

Best winter song
定係我平時冇留意

其實我不嬲都係咁諗…

3線待遇就有既

聽大師姐
定係我平時冇留意

其實我不嬲都係咁諗…

3線待遇就有既

矛盾一生
定係我平時冇留意

其實我不嬲都係咁諗…

3線待遇就有既

矛盾一生

好似得我地e d啤粒會咁
多數都想紅

車厘作曲作詞
好叻女呀

車厘作曲作詞
好叻女呀

原來作曲作詞,依首就係送俾啤粒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞