[不起眼女主角培育法]小說/動畫綜合討論區2

1001 回覆
21 Like 6 Dislike
究竟真由同惠1v1夠唔夠抽🤔

唔夠

not even close
btw小櫻點睇defer十幾年先有得讀中學

唔夠

not even close
btw小櫻點睇defer十幾年先有得讀中學

其實一早讀完,只係依加先講返個故事比你聽

唔夠

both win
夜場朗讀劇內容
Live 次序一樣,不過內容唔同
一開始已經話內容唔同,變左做唔知食咩字音大會
,勝出的人可以得純米大吟釀
之所以變成咁,出海表示好似見到茅x愛x收賣左staff
(呢個位愛衣好可愛)
鬥到最後得返加藤同詩羽仲未被人out,為左枝純米大吟釀互相針對,被其他人話鬥到呢個位,已經同角色無關,係中之人的競爭
倫也:點解一場event要搞成咁,明明應該要大家一齊開開心心
Err:倫也,唔係!
大西:松岡桑你講得好啱
有無巴打收訂單 之前訂左18年2月出果隻惠Figure ANIPLEX換衫果款
無位放 求接收
有無巴打收訂單 之前訂左18年2月出果隻惠Figure ANIPLEX換衫果款
無位放 求接收

土人?定其他?求圖
無位放 求接收

。。。。
無位放 求接收

土人?定其他?求圖

呢隻呀
無位放 求接收

。。。。

無位呀
無位放 求接收

。。。。

無位呀

買sww野你就有位
無位放 求接收

無位放 求接收

。。。。

無位呀

買sww野你就有位

600蚊係張梳化
無位放 求接收

成日覺得佢個樣淨係岩面麻聲
但係其實周時會配達克妮絲 學姐呢d痴線角 成個人好二次元
有無人可以share松岡首love illusion 完整版黎 好頂癮
有無人可以share松岡首love illusion 完整版黎 好頂癮

https://www.bilibili.com/video/av16918322/

https://www.bilibili.com/video/av16918322/

松岡真係好敬業

第十一卷(中文版)已出

第十一卷(中文版)已出

第十一卷(中文版)已出

第十卷都未買

松岡真係好敬業

好撚正 有冇DOWNLOAD LINK

松岡真係好敬業

好撚正 有冇DOWNLOAD LINK

某程度仲正過3個女主角各自既版本 係咁轉聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞