[不起眼女主角培育法]小說/動畫綜合討論區2

1001 回覆
21 Like 6 Dislike
想問下虎之穴個抽選特典係咩?
同一幅畫既毛毯
最近追返呢套

劇情黎講其實幾得意,有時會講返一d而家嘅社會現象都幾到位
但係有無人都覺得賣太多肉,一開始睇第一季又賣肉作畫又崩崩地真係差d棄

BTW,第二季第三定第四集講真人版爆死嗰套係咪鋼練?
果陣時鋼煉未上映

btw真人化爆死比比皆是 應該泛指大部分真人化電影
始終套野係賣囡囡唔係賣劇情
電影佢都有話係幾套 無話指名一套
因為其實第一季差唔多成季都係用嚟介紹人物
其實我都唔太明做乜分2季,第一季嗰個都唔算end咁濟

不過原來套野主要賣肉,咁嘅話劇情都算幾高質
因為整唔切/成本問題
整片公司要睇套野受唔受歡迎先會諗整唔整
如果唔係會蝕到仆街
果陣時鋼煉未上映

btw真人化爆死比比皆是 應該泛指大部分真人化電影
始終套野係賣囡囡唔係賣劇情
電影佢都有話係幾套 無話指名一套
因為其實第一季差唔多成季都係用嚟介紹人物
其實我都唔太明做乜分2季,第一季嗰個都唔算end咁濟

不過原來套野主要賣肉,咁嘅話劇情都算幾高質

咁講啦 唔係賣囡 係賣人設
安野個talk show係主舞台 要上網預約
夠唔夠人搶
夠唔夠人搶

mon實
有冇link
夠唔夠人搶

mon實
有冇link

未有預約link 要睇官網
有無人食多左雷神朱古力, 其實我覺得唔算好食, 但唔知點解就成日買黎食, 中左毒
FF係megumi餵,有加成
唔記得係咪tim tam味,好耐冇食
有無人食多左雷神朱古力, 其實我覺得唔算好食, 但唔知點解就成日買黎食, 中左毒

其實邊度有得賣

其實邊度有得賣

同買,未係香港見過

其實邊度有得賣

同問,未係香港見過
7仔都見過 不過好似唔係間間都有
7仔就有
講開呢D動漫食品
我好想試埋大老師成日飲果隻咖啡
香港邊到有?
MAX咖啡?香港邊度有就真係唔知...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞