[不起眼女主角培育法]小說/動畫綜合討論區2

1001 回覆
21 Like 6 Dislike
惠癡的自我修養
想問下知唔知安野之前個live會唔會出BD或者通常大約幾時會知

推一推
想問下知唔知安野之前個live會唔會出BD或者通常大約幾時會知

推一推

你講solo live? 定不起眼fes event?
如果係solo live 你要留意安野twitter
每間公司都唔同
多數半年後先有消息

推一推

你講solo live? 定不起眼fes event?
如果係solo live 你要留意安野twitter
每間公司都唔同
多數半年後先有消息

好呀,唔該
solo 淚果個
好想睇,希望會出
有冇人想event 本場刊
由於有巴打隻卷五崩左隻角,小弟不才接力開箱

外盒封面,校服圍裙仲著住拖鞋煮飯仔,真係好gfable

盒背係件外套

內盒係個書包,話說blessing soft個logo幾靚

今卷cd首歌係出海翻唱既true my heart

特典小說係部電腦

打開仲有劇情簡介同true my heart既歌詞
望到個powerpoint就有chur project既陰影

bd盒封面同背面

最後係隻cd
巴打接力開箱 咁索性接埋第六卷佢啦

你地真係魔鬼黎

接力結果咪又要交返棒
不起眼完左好驚惠BB過氣

點會

點會

呢幾隻 figure 會唔會有地方賣得平過日亞?
多謝巴打嘅bd 返去開嚟睇下

慳返果筆錢記得要黎買卷六

慳返果筆錢記得要黎買卷六

卷六封面真心靚
窮學生 goods figure同bd凈係企到一邊咋
之前訂嘅景品到左 有冇巴打已經攞左?

我聽日先拎 上個post有巴打話實物唔錯

我聽日先拎 上個post有巴打話實物唔錯

哭了
呢隻我之前係精品訂過 之後好似退左錢
原來又開番訂
各位巴打惠果隻景品有冇實物睇下
Lm

FB page見到嘅

FB page見到嘅

有著衫咪幾好

FB page見到嘅

有著衫咪幾好

Ageer

FB page見到嘅

有著衫咪幾好

Ageer

訂咗但係我仲未收到電話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞