[不起眼女主角培育法]小說/動畫綜合討論區2

1001 回覆
21 Like 6 Dislike
一陣係總集篇

新作or總集篇都好 好過咩都冇

有劇場版係咪即係冇第3季

有人分析 劇場版做8.9.10.gs2
跟住第三季做11.12.gs313

係就正
魔禁都有三期,我唔信冇野係冇可能
多謝巴打比料,買到恵隻景品

魔禁都有三期,我唔信冇野係冇可能

出就實出既 係差在幾時姐
松岡love illusion 好癲

勁唔勁得過非法素材個版本

勇者塔黎 聽左十幾秒就頂唔順
魔禁都有三期,我信冇野係冇可能

出就實出既 係差在幾時姐

屌,原來我打錯
自食一打
其實愛衣攬住大西,搞到自己都有d淚水
好似動畫詩羽同err咁

愛衣同大西真係好有愛

yes...
又係鐘意埋同一樣既野

好歡樂,loop左半個鐘
諗緊將1:36嗰段攞黎做鈴聲

笑到痴線

笑到痴線

邊個天才咁樣編曲
唱帝國華撃團,由松岡讀中間果段獨白
又係痴線
英梨梨真係好陰公 學姐都叫有條獨立故事線比佢 英梨梨即使有都已經完咗仲要只係得一個分支劇情 敗犬得特別陰公
英梨梨真係好陰公 學姐都叫有條獨立故事線比佢 英梨梨即使有都已經完咗仲要只係得一個分支劇情 敗犬得特別陰公

學姐都係要輸比真由
又係痴線

想像到個畫面有幾好笑

笑到痴線

邊個天才咁樣編曲

有冇勇者可以聽哂成首都可以忍到笑
尋日日場朗讀劇內容
話倫也佢地去唱k
一開頭個個爭咪唱,出海就黑化話一期得自己冇角色歌唱
搞到個個怕左佢,讓佢唱先
之後到美智留唱,唱完婊佢冇戲份,之後
err同詩羽冇心機唱,叫加藤唱先
惠唱完ETERNAL♭之後,err同詩羽入左Dark Side
話呢d就係女主角,而我地只係背叛者
倫也頂唔順氣氛走左出去
點知隔離房係春奈同妄想桑~op,ed live
之後倫也返房話隔離房係春奈同妄想桑
冇人信
Err:嘘松
之後到err同詩羽唱「DOUBLE RAINBOW DREAMS」
加藤再唱GLISTENING♭收尾
又係痴線

想像到個畫面有幾好笑

要屈神做大神一郎本身已經

學姐都係要輸比真由

笑左
邊個負皮我
出黎單挑!
真由寶寶點輸

學姐都係要輸比真由

笑左
邊個負皮我
出黎單挑!
真由寶寶點輸

學姐咁正點會輸
勁煲DOUBLE RAINBOW DREAMS
究竟真由同惠1v1夠唔夠抽🤔
究竟真由同惠1v1夠唔夠抽🤔

唔夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞