$2500住到獨立屋 港女移民墨西哥慨嘆香港唔係人住

107 回覆
37 Like 22 Dislike
樓上咁多人覺得無問題
點解仲唔快d移民過去做大爺

有得去你估樓上果班有幾多會狗衝去
永遠呢d post都有人吹奏香港點好點好世界第一打哂飛機
真係人唔笑狗都吠 香港係唔差 但越黎越唔好住係事實不過班人連屋企細都可以吹到話夠方便 所以話香港好多港奴真係無錯
墨西哥根本冇你地想像中咁差 某d遍遠地區差唔代表全個國家都係咁 隨時墨西哥城既居住環境好過香港都唔出奇
https://youtu.be/fm7UTsXJNfw

香港到左廿一世紀仲有一大堆人居住喺依d環境咁惡劣既地方 同第三世界根本完全冇分別 到底香港人有咩資格笑鳩人地? 隨時人地老墨黎到香港見到你地班港燦住喺d咁既狗竇都嚇左一跳

當一班人有錢佬上流人士想盡辦法離開香港移民外國
上面班辦登仔仲拎香港係國際大城市黎打飛機 笑鳩移民既人
死撚左都唔知咩事
文明D嘅印度黎
墨西哥?人住㗎?!

同以前既深圳一樣
高速發展,但好混亂

深圳至少唔會有人揸槍殺平民殺政府官員啊
樓上咁多人覺得無問題

真係人唔笑狗都吠 香港係唔差 但越黎越唔好住係事實不過班人連屋企細都可以吹到話夠方便 所以話香港好多港奴真係無錯

係香港有錢咪好住囉
可能樓上有d人有錢 咪覺得無乜問題
我只係覺得 咁多地方可以移民
一定唔會係移民去墨西哥
香港係一小舊屎
墨西哥係一大舊屎
呢d國家你住埋我嗰份
國際最佳城市vs第三世界 港女真係追住d屎黎食

人唔笑 狗都吠

好拎唔拎 拎依樣嚟打飛機

屌你老母咩 腥港一半人口生活得叫苦連天 , 仲拎國際最佳城市嚟打飛機

你世世代代唔做狗真係哂撚哂

連登仔反港女反上腦
你係咪依個國際城市入面嘅有錢人先
唔係受惠嘅連樓都冇得住打咩飛機
樓上咁多人覺得無問題

係香港有錢咪好住囉
一定唔會係移民去墨西哥
香港係一小舊屎
墨西哥係一大舊屎

如果上面果班係有錢人佢地就無錯

國際最佳城市
樓上咁多人覺得無問題

係香港有錢咪好住囉
一定唔會係移民去墨西哥
香港係一小舊屎
墨西哥係一大舊屎

如果上面果班係有錢人佢地就無錯

大把有錢人plan去移民
你可以話移去墨西哥唔係一個最好嘅選擇
但喺到追捧香港拎國際都市嚟打飛機真係勁戇鳩
墨仔偷渡到美國問題嚴重
如果唔係當奴侵就唔會競選時話起圍牆阻止嚟做競選籌碼啦,仲話要墨國出錢添,可見問題相當嚴重
如果墨西哥係樂土點解咁多人偷渡?

人唔笑 狗都吠

屌你老母咩 腥港一半人口生活得叫苦連天 , 仲拎國際最佳城市嚟打飛機

連登仔反港女反上腦

有班連登仔好鐘意拎香港黎打飛機
美食天堂 國際最佳城市 東方之珠
屌你老圈諗下大部分香港人生活幾撚慘先啦
寧死不住狗窩
會搵平民運毒wo

講到香港唔係咁
墨仔偷渡到美國問題嚴重
如果唔係當奴侵就唔會競選時話起圍牆阻止嚟做競選籌碼啦,仲話要墨國出錢添,可見問題相當嚴重
如果墨西哥係樂土點解咁多人偷渡?

因為墨西哥整體發展水平低
同樣係最低階層 係美國一定搵錢多啲
同啲菲傭用理
你估佢地好想過嚟香港生活? 只係為錢咋
但你去第三世界國家唔會甘於做最低階層架嘛
所以你將自己同非法移民嘅人比係想點
痴線 人地移民去邊都要比你地屌 連登真係好撚恐怖 佢都話明中意有挑戰性 各花入各眼姐
老實講 我肯定如果移民個個唔係港女係條仔 連登仔一定係打曬 佩服巴打囉
話墨西哥唔安全,咁撚安全做咩呀?香港咁安全,咪就係圈養到班港豬乜撚都唔識反抗,人地有人地生活,係墨西哥享受緊,你班柒頭住著間豆潤咁大既屋,仲要日日畀共狗蠶食緊,有閪資格笑鳩人咩
話墨西哥唔安全,咁撚安全做咩呀?香港咁安全,咪就係圈養到班港豬乜撚都唔識反抗,人地有人地生活,係墨西哥享受緊,你班柒頭住著間豆潤咁大既屋,仲要日日畀共狗蠶食緊,有閪資格笑鳩人咩

駁唔到
笑鳩人之前唔諗下香港依家係其他國家眼中一樣咁撚垃圾

快撚d去啦,好行夾唔送

人唔笑 狗都吠

連登仔反港女反上腦

有班連登仔好鐘意拎香港黎打飛機
美食天堂 國際最佳城市 東方之珠
屌你老圈諗下大部分香港人生活幾撚慘先啦

班友訓左幾撚耐

定係一世冇旅行過窮撚?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞