賣緊水晶,你問我答

297 回覆
3 Like 10 Dislike
批咩
當初點樣搭路搵批發
LM學野
如果我唔理功效,咁要唔要消磁/淨化?
我純粹覺得水晶靚先買
啲ig shop 成日話擺落晶洞一排,一拎出黎啲月亮/拉長石好多光
你有錢,直接去汕尾/廣州/上海,大把大廠細廠等緊你,有心既話上網搵都有,當然你會唔會比人當水魚就另一回事
唔理功效既話,咪石頭一舊,唔洗搞咁多野,就好似鑽石紅寶石咁,都好少聽到要消磁淨化充電(可能我孤陋寡聞)
月亮拉長,我都成日話比人聽放紫晶碎/簇上面保養(充電),係咪有效我唔知,自己冇月亮拉長
我係一間自稱開咗6年 有賣廣告又sell功效嘅ig shop買番黎 見佢又有註冊又有門市好似信得過咁 我都買咗成三舊水 近排佢條魚絲仲要鬆咗戴唔到
自己換線啦,上網大把教學好易換,線就淘寶好平一大卷。 三舊水佢係賣功效,唔係賣質素
想買條中上既月亮石 8mm左右
去左間ig shop問 佢有$489 $600 $950
但係我唔明有咩分別
(睇番whatsapp我一年前已經問過佢價 佢剩係應左$3xx )
見樓主話中上粉晶8mm都係300左右
咁間野係咪食水好深
想買一條好既月亮石好耐 但好驚比人呃錢
求樓主指點
粉晶同月亮石 個價錢可以差好遠,冇得比較
同一大細,晶體唔同 價錢就會唔同,最平既8mm 100有找,最貴既可以去到2000幾
唔介意比我賺下錢既可以加我tg https://t.me/wc0000
留名
巴打
草莓晶應該帶左定右手 點分lv?
買左條1000蚊
正常都帶左手,越高lv咪越通透,冇咁多棉絮,睇落好清咁。 呢種有深紅色同淺紅色,價錢唔會差太遠。下次買之前,可以上淘寶格下價先
有爬過下文見到大家都係淘寶
但個人心理未接受到
咁你下次買水晶搵我幫你淘,唔貪心,上面個條收你999就夠
你地淘開邊間 參考下
淘寶會唔會真假撈貨賣
呢間真定假
唔見左會唔會有咩暗示 e.g.粉晶唔見左咁會唔會代表你既人緣會出現問題
同埋可唔可掉左佢
你指既假貨係咪膠珠當水晶賣呢種?呢種上網睇多啲資料就識分。人造晶既話,你唔買啲完美無暇既白、粉、紫晶咪避到
質素普通既摩根石+紫晶,真既
1. 不信則無
2. 隨你喜歡 我當佢係普通飾物,緊係掉得,你當佢係你其他野既話,你自己決定啦
主要上海/汕尾,個邊好多加工廠。
你識賺錢咪好賺,一條成本十蚊既水晶,加啲好評,加啲功效,加啲廣告,最後包埋搵男女朋友,你賣到五舊水都有人買。
再加上啲人唔識貨成日做水魚,你話好冇賺
個邊都有,又係成條街咁賣,識得個邊賣水晶既人,安坐家中就揀到貨同收貨啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞