賣緊水晶,你問我答

297 回覆
3 Like 10 Dislike
所謂眼緣,我覺得同一見鍾情差唔多,買野緊係鍾意先買
能量呢家野,信則有不信則無
你唔介意佢外表既話可以繼續用
但其實粉晶真係會咁易變色? 我啲fd以為我戴緊白晶 諗緊好冇再買過條 有時要黎襯衫 有冇咩保養方法令佢唔好咁快甩色
正常就唔會變色既 劣質貨就唔清楚,我都有條馬粉,唔帶個陣放係紫晶簇到,冇變過色
啲功效其實係咪心理作用
你信既話咪叫有功效
唔信既話咪心理作用
係咪一定想吸收就左手,reject 就右手?
碧茜,super 7 戴右手好唔好?
月亮石 拉長石呢類會唔會有假貨?
覺得呢兩隻石反射啲光好靚
想係淘寶買幾粒玩下
大部分都帶左手,得黑耀帶右手(好似)
月亮石,人造既話好膠好假,好易分得出
淘既話大部分都係真,你都可以放張圖上黎幫你睇下
想係淘寶買幾粒玩下

揾左幾張圖,唔該巴打
圖中既月亮,拉長,都係真既,質素我就睇唔到,接受到價錢既話可以買
想係淘寶買幾粒玩下

揾左幾張圖,唔該巴打
圖中既月亮,拉長,都係真既,質素我就睇唔到,接受到價錢既話可以買

唔該巴打
原來呢啲質素唔好
我見ig shop果啲個樣都係咁上下,或者係我唔識睇
啲月亮唔記得幾錢
果兩粒拉長好平,幾十蚊有交易,始終係淘寶都唔會揀貴果啲,唔放心
識野 淘寶貴同平都可能同一樣野黎,買平既玩下好。
唔係質素唔好,係睇唔清楚晶體,所以下唔到定論,月亮拉長都係晶體越通卜尸
越透越貴,仲有光面,強光就最好。
巴打想問超級七點分貴平?
係咪要開光先發揮到功效
同埋草莓晶要點樣消磁 佢俾咗包紫色碎石我 唔識用
晶體要通透,少棉絮少冰裂,最好冇,內含礦物要多。
平既話,好少內含礦物,甚至得幾點,同白晶差唔多樣。
唔洗開光既,啲人借開光既名義賣貴啲姐
最簡單既消磁方法係用水龍頭水沖佢一陣/ 放係白晶碎上面。 紫晶碎係用黎充電,將條鏈放係碎石上面就得
每日都要充電同消磁?
消磁隨心啦,唔洗日日搞,我就習慣左瞓之前除低條鏈放係紫晶上面充電
石頭批發新手路過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞