賣緊水晶,你問我答

297 回覆
3 Like 10 Dislike
感其實ig pinkxxxd賣既係咪真係好高質? 佢月亮石買$1800喎
感其實ig pinkxxxd賣既係咪真係好高質? 佢月亮石買$1800喎

月亮石,要睇晶體同光既範圍同強度,極品係全淨體強光,好似白晶既晶體。 一般黎講得6mm/以下會有全淨體。 次一級就白水體,意思晶體好乾淨,極小棉絮冰裂。 光面緊係越大越好,同越強越好。
松石點分靚定唔靚?價錢大約幾多?

幫你唔到
全淨或者白水體既彩光月亮石其實咩價位?
6mm至8mm 一條手鍊咁幾錢度?
係咪要定時定候淨化下佢? 用乜野淨化?
如果唔做係咪係影響功效?
全淨或者白水體既彩光月亮石其實咩價位?
6mm至8mm 一條手鍊咁幾錢度?

6mm 全淨,見過最平700。8mm 白水,最平見過1800。
係咪要定時定候淨化下佢? 用乜野淨化?
如果唔做係咪係影響功效?

白晶族淨化,紫晶族充電。 淨化方法好多種,google 下揀種最方便既 我用開白晶/ 清水。 功效我就未試過感受到,信則有不信則無?
你買水晶=你係間鋪食晒所有啲水晶能量,咁你未勁過行運超人?
仲勁過賣彿牌。。。佢地都只係全鋪都係鬼,你就乜能力都
+99
+99

係啊,係非洲挖礦嗰啲仲勁,吸哂第一手能量,成埋仙
+99

係啊,係非洲挖礦嗰啲仲勁,吸哂第一手能量,成埋仙

想問下D珠既大細,係唔係度粒珠既直徑?
另外,淘寶個D水晶 係咪同香港個D鋪頭一樣貨源?
咁邊度買水晶抵d?
樓主EQ好高,好正
利申: 路過,當然EQ高另一面就係面皮厚
想問下D珠既大細,係唔係度粒珠既直徑?
另外,淘寶個D水晶 係咪同香港個D鋪頭一樣貨源?

係,有把野專用度直徑,間尺度會有少少差距。
係,絕大部分大陸貨源。
咁邊度買水晶抵d?

抵唔抵要睇質素同價錢,街鋪就一定唔抵,ig 有啲賣緊街鋪價,有啲幾抵,淘寶都係,有抵有唔抵,睇你識唔識貨同有冇緣見到啦
樓主EQ好高,好正
利申: 路過,當然EQ高另一面就係面皮厚

人不要面,天下無敵
你唔信但又要sell人功效既話咁咪要做戲咁做?

你第一日做人?

我都唔會主動sell功效,只係人地問起,就答佢
毒撚推一推,有冇人吹兩吹
可唔可以講下 紫龍晶同紫鈦晶點先係靚?
覺得水晶好靚,功效我就覺得係其次,可以點入行?
係淘寶買咗條綠幽無咩feel,但百幾二百蚊港紙好抵屌,香港應該賣到好撚貴
靚唔靚,見仁見智啦。
紫龍質素越好既話,越少黑色/灰色/其他雜質。 做工都要睇下,珠夠唔夠圓,有冇裂等等。
紫鈦,唔識欣賞紫晶加內含礦物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞