香港人骨子𥚃 就是中國人

99 回覆
75 Like 70 Dislike
樓主老母骨子都係雞
Zimbabwe's ruling party Zanu-PF has sacked Robert Mugabe as its leader.

穆加貝呢d粉腸終於俾人收皮
On9 原乜居民 所謂原居民咪又係只不過早幾百年到香港

早到一個地方就可以對其他人唔公平?

遲早啲新移民同翻你地講

呢個世界無公平。

回應翻先 人地早幾百年落左嚟 你地班蝗落嚟搶嘢 仲大聲夾惡。 同現㗎新移民有分別?一係您就咪撚屌新移民

有冇公平同應唔應該有丁權係兩個概念

遲早啲新移民同翻你地講

呢個世界無公平。

回應翻先 人地早幾百年落左嚟 你地班蝗落嚟搶嘢 仲大聲夾惡。 同現㗎新移民有分別?一係您就咪撚屌新移民

共產過共產。
落嚟搶撚哂人地福利 同中國人現㗎有咩分別?
最本土個班原居民 竟然無個舊移民蝗鐘意
難怪要勾結
大家都是fucking Chinese,不要分哪麽細
大家都是fucking Chinese,不要分哪麽細

都啱
岩啊
我琴日去荃灣食拉麵
除左我同一條港女
冇人會開完對敞門 之後關番
基本禮貌都冇
香港人骨子里就是英国人
必须取缔🇨🇳🇨🇳🇨🇳
岩啊
我琴日去荃灣食拉麵
除左我同一條港女
基本禮貌都冇

香港點會搞到咁
你講嘅大致上都冇咩錯
但配唔配有民主唔撚關呢啲嘢事,唔需須要偷換概念

多謝您先
人民質素未夠個陣 就由人民話事 會好亂

应该习大大说了算
才能復兴伟大的中华民族

遲早啲新移民同翻你地講

呢個世界無公平。

共產過共產。
落嚟搶撚哂人地福利 同中國人現㗎有咩分別?
最本土個班原居民 竟然無個舊移民蝗鐘意
難怪要勾結

依個世界唔係冇公平, 而係公平唔會天跌落嚟.

你自己都識講丁權係個唔公平嘅制度, 你又走去捍衛佢, 純粹因為佢地走啲到, 咁奇怪?
真係唔識駁您 我點知幾時
香港現時未有 因為太難落手 人口咁多 閉路多 。走得去邊

中国人富起来了!
我们也买得起闭路电视呀!
不信去我们大天朝看看
岩啊
我琴日去荃灣食拉麵
除左我同一條港女
基本禮貌都冇

香港點會搞到咁

公民意識政府撚又做過咩
淨係搞咩垃圾關愛座 唔好係地嘴手書包
港英時代又垃圾蟲又淨 依家咩都冇
文化倒退
真係唔識駁您 我點知幾時
香港現時未有 因為太難落手 人口咁多 閉路多 。走得去邊

中国人富起来了!
我们也买得起闭路电视呀!
不信去我们大天朝看看

屌你收嗲啦嘈撚住曬
睇住你老母啦 又係街瀨屎
你可以話香港人都係劣質人種

但唔會係支那人囉

支那狗

五毛定時定候就會用呢招踩底香港人

aggg 紅字

遲早啲新移民同翻你地講

呢個世界無公平。

咁個政策嘅原意係俾你起屋
如果你唔係起屋拎地賣俾人
點解仲要保留
塞車嗰度邊有人鬧窮人唔可以揸私家車
係話所有人都唔應該揸私家車
你可以話香港人都係劣質人種

但唔會係支那人囉

支那狗

岩呀
香港人根本就係英国种
扮乜撚中国人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞