香港人骨子𥚃 就是中國人

99 回覆
75 Like 70 Dislike
兩個Post都沉 開時事台試下

自私自利 共產過共產 。

交通塞車Post 一大班人屌窮人揸車 阻交通 撞車叫人死全家。
都痴撚線 人地想撞車?唔關心受傷者都算 只關心自己幾時翻到去?
窮人揾到小小錢 養得起㗎車 又屌佢地阻交通。而唔係諗下問題根本? 交通規劃呢?考車制度? 政府實施?

響喉Post 更加厲害 一大堆 有錢揸跑車就可以嘈嘅概念 mk仔h車就錯哂 利申 我唔贊成仼何人改車

再嚟今日丁權post 真係忍無可忍 人地原住民早幾百年落嚟捱 個陣咁撚艱苦 又英又日嘅洗禮 到現㗎好景小小 又葡萄人 人地都未撚怪啲舊移民蝗 。真係笑撚死
自己人唔撐自己人 學人搞分化
香港配有民主?
對人無禮 完全睇唔到受過高等教育
比小小錢 以為自己高人一等 我相信做服務行業就知道 。有錢個班閪撚到 反而紋身古惑仔咁款仲有禮貌會體諒下人
撘車現㗎排隊嘅禮儀 每況愈下。 收工時間去地鐵留意下
對人無禮 完全睇唔到受過高等教育
比小小錢 以為自己高人一等 我相信做服務行業就知道 。有錢個班閪撚到 反而紋身古惑仔咁款仲有禮貌會體諒下人
撘車現㗎排隊嘅禮儀 每況愈下。 收工時間去地鐵留意下
仲記得前幾個月 遊行post 連登吊到幾多個廿歲左右嘅青年 為左個小小錢 出賣香港 都夠膽死話自己黃絲 真係笑而不語。
雙十一 淘寶Post唔講咁多啦 大家有眼睇
口中講到幾討厭中共 身體卻。。
On9 原乜居民 所謂原居民咪又係只不過早幾百年到香港

早到一個地方就可以對其他人唔公平?

遲早啲新移民同翻你地講

遲早啲新移民同翻你地講

呢個世界無公平。

回應翻先 人地早幾百年落左嚟 你地班蝗落嚟搶嘢 仲大聲夾惡。 同現㗎新移民有分別?一係您就咪撚屌新移民
定期就有呢d支狗同化post

一起底
原來又係五毛生產地波台

我係有賭波 但我唔係五毛 你有時間就講point出嚟討論下。我會慢慢討論
當然您認定我係五毛 就無謂討論
支那人骨子裏,就是支那人

無錯

遲早啲新移民同翻你地講

呢個世界無公平。

回應翻先 人地早幾百年落左嚟 你地班蝗落嚟搶嘢 仲大聲夾惡。 同現㗎新移民有分別?一係您就咪撚屌新移民

支狗現形
講來講去
都係叫人唔好屌支狗

支狗?我諗您搞錯 我比您更純正
我自己都好討厭中國人 我由細到大翻上去唔過十次
不淘寶

遲早啲新移民同翻你地講

呢個世界無公平。

就係見到隔離post啲人咁講
就發現根本自撚私

明明佢地啲呀媽都唔係香港出世
就係到講話人地霸住啲地
人地祖上祠堂鄉下都係香港
佢翻鄉下都係翻香港咋
班舊移民仲可以翻上去
定期就有呢d支狗同化post

一起底
原來又係五毛生產地波台

我係有賭波 但我唔係五毛 你有時間就講point出嚟討論下。我會慢慢討論
當然您認定我係五毛 就無謂討論

邊句話你係五毛
唔識字死番去波台啦
死支狗

ok sorry 我睇錯
睇嚟呢位巴打唔可以冷靜討論咁
唔敢用 linux

遲早啲新移民同翻你地講

呢個世界無公平。

就係見到隔離post啲人咁講
就發現根本自撚私

明明佢地啲呀媽都唔係香港出世
就係到講話人地霸住啲地
人地祖上祠堂鄉下都係香港
佢翻鄉下都係翻香港咋
班舊移民仲可以翻上去

無錯呀 香港人係好自私㗎
搶人地仲好意思話人 明明搶緊人福利

遲早啲新移民同翻你地講

呢個世界無公平。

支狗現形
講來講去
都係叫人唔好屌支狗

支狗?我諗您搞錯 我比您更純正
我自己都好討厭中國人 我由細到大翻上去唔過十次
不淘寶

即係支狗啦
咁多廢話

咁大家咁話
你可以話香港人都係劣質人種

但唔會係支那人囉

支那狗
你可以話香港人都係劣質人種

但唔會係支那人囉

支那狗

您鄉下係邊?支那狗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞