香港人骨子𥚃 就是中國人

99 回覆
75 Like 70 Dislike
最憎d人開口埋口話香港人係支狗點點點
但原來論點就係自私
笑死人
世界上識邊個國家既人唔係自私?
係人類就自私架啦
但你會唔會見香港人會斬細路手腳做乞依?
有冇啊?
冇你就可以講香港人人好似支狗咁?
所呢個d廢話五毛一早用過
依加又番炒
依屎啦

您鄉下咪又係中國 支那狗
你可以話香港人都係劣質人種

但唔會係支那人囉

支那狗

您鄉下係邊?支那狗?

扮親切既支狗

無心討論可以死出去 咪阻撚住哂
您係原居民至有些小資格話自己唔係支狗。
Zimbabwe's ruling party Zanu-PF has sacked Robert Mugabe as its leader.
但原來論點就係自私
笑死人
係人類就自私架啦
有冇啊?
依加又番炒
依屎啦

唔係wo
你駁唔到斬細路手腳做乞依呢句
就扮睇唔到
得呢句拋出來?
笑死人支狗果真智障

中國仲大把嘢 香港未有添 點知細佬呀 仲有支付寶個類添
咁代表咩?香港未有代表咩?

五毛係咪好驚下個到你就無糧出

經crosscheck多個post,確信五毛名單臚列如下:三色貓法國佬巫斯義極右派政治家、民國復興、群龍共舞、優美開始、Coffee@、JR、RedBaron = Epiphany、Gladiclus、D_Wade、dewi、newlife、bbchu、十卜Ching、侵B、吾系甘開心牙、返六日唔撚易、毛澤東

https://www.youtube.com/watch?v=fBFp-EChd7E
但原來論點就係自私
笑死人
係人類就自私架啦
有冇啊?
依加又番炒
依屎啦

唔係wo
就扮睇唔到
得呢句拋出來?
笑死人支狗果真智障

中國仲大把嘢 香港未有添細佬呀 仲有支付寶個類添

打錯sorry
人地原住民自己爭取既野
班支那dna港豬就話唔公平
港豬咁撚叻就自己爭取啦
人地原住民自己爭取既野
班支那dna港豬就話唔公平
港豬咁撚叻就自己爭取啦
駁到未
香港人幾時先有斬細路手腳做乞依
原來單從自私就可以踩到香港人同反狗一樣
睇來支狗真係自卑得好緊要

我點知幾時 十年八年左右啦

五毛係咪好驚下個到你就無糧出

經crosscheck多個post,確信五毛名單臚列如下:三色貓法國佬巫斯義極右派政治家、民國復興、群龍共舞、優美開始、Coffee@、JR、RedBaron = Epiphany、Gladiclus、D_Wade、dewi、newlife、bbchu、十卜Ching、侵B、吾系甘開心牙、返六日唔撚易、毛澤東

https://www.youtube.com/watch?v=fBFp-EChd7E

有心討論就講point
但原來論點就係自私
笑死人
係人類就自私架啦
有冇啊?
依加又番炒
依屎啦

唔係wo
就扮睇唔到
得呢句拋出來?
笑死人支狗果真智障

你up緊乜柒
笑死人
完全展示出五毛思維
又拉去支付寶度講
當打和啊?
即係駁唔到spin啦
Spin手法同一五毛似到十足十

咩呀 無諗過拉去講。我點知幾時會有斬手斬腳呀大佬
估咪十年八年囉 日日150個 就㗎啦
你講嘅大致上都冇咩錯
但配唔配有民主唔撚關呢啲嘢事,唔需須要偷換概念
真係唔識駁您 我點知幾時
香港現時未有 因為太難落手 人口咁多 閉路多 。走得去邊
你講嘅大致上都冇咩錯
但配唔配有民主唔撚關呢啲嘢事,唔需須要偷換概念

多謝您先
人民質素未夠個陣 就由人民話事 會好亂
支港人你唔係第一日識下話
但原來論點就係自私
笑死人
係人類就自私架啦
有冇啊?
依加又番炒
依屎啦

唔係wo
就扮睇唔到
得呢句拋出來?
笑死人支狗果真智障

你up緊乜柒
笑死人
完全展示出五毛思維
又拉去支付寶度講
當打和啊?
即係駁唔到spin啦
Spin手法同一五毛似到十足十

咩呀 無諗過拉去講。我點知幾時會有斬手斬腳呀大佬
估咪十年八年囉 日日150個 就㗎啦

你知唔知自己講緊乜啊
一日百五個就來
咪又即係你自己都暗示得支狗會咁做囉
拎左身分証又可以入香港人數踩港
支狗真係玩晒

我投降 我唔識回應。至於點解未有 我認為落手難 香港執法嚴。中國落手易 貪污嚴重。
香港再咁落去 真係遲早
支港人你唔係第一日識下話

我係
細個比人教禮貌 禮儀 。今時今日係香港完全係兩回事 人民質素真係差左好多
唔知幾時開始變到 唔識/唔敢 幫人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞