【後宮/奇幻/神話】末日前,我把惡魔少女誘拐回家(14)

1001 回覆
129 Like 1 Dislike
D契約係同印戒定同蘇哥定立?

係同蘇哥立既,不過無左印戒用唔到魔法
小學生都知所羅門王係男人啦
仲想搵個女人做
夢魔族智商都係同蘇哥同一水平[sosad]

殺曬其他六個 搶力量
殺無赦

咁就係真正王者
殺曬其他六個 搶力量
殺無赦

咁就係真正王者

蘇哥一定會返黎報仇
so哥一定要吸哂伊琳娜既精力

仲有d夢魔族

仲有d夢魔族

蘇哥: 捉曬佢地去做雞

仲有d夢魔族

蘇哥: 捉曬佢地去做雞

咁好似唔算懲罰
呢個星期D文睇到好屈悶 蘇哥快D翻生打撚死曬D賤人

咁唔好彩,其實蘇哥都好少屈悶,但屈悶既時候就係成長既時候

黑貓唔識字
mola mola
蘇哥玩能完
mola mola
蘇哥玩能完

蘇哥只會越來越強大
三日由1睇到呢度
mola mola
蘇哥玩能完

蘇哥只會越來越強大

只會越來越細
三日由1睇到呢度

好快,我記得好似有 60 萬字架
mola mola
蘇哥玩能完

蘇哥只會越來越強大

只會越來越細

戴返戒指就會變大
mola mola
蘇哥玩能完

蘇哥只會越來越強大

只會越來越細

戴返戒指就會變大

繼續派報紙
mola mola
蘇哥玩能完

蘇哥只會越來越強大

只會越來越細

戴返戒指就會變大

繼續派報紙

大而無當
mola mola
蘇哥玩能完

蘇哥只會越來越強大

只會越來越細

戴返戒指就會變大

繼續派報紙

大而無當

捉晒你地做男妓

當天晚上,很多地方發生了很多事情。

首先是莫斯科,俄羅斯軍隊在毫無預警下對西方邊境發射了數十枝短程彈道導彈,大規模轟炸天使第四聖歌團的大本營。

大天使米迦勒見狀便主動領頭反擊,但其實當地早已有正教騎士埋伏,一擁而上,以壓倒性的兵力差距抵住米迦勒的進擊。而且在同一時間,正教騎士更召喚他們的皇牌──聖父的巨靈。

自從香港聖戰開幕以來,聖父的巨靈就一直沉睡,養精蓄銳,於是一登場神力就壓倒一切天使。

大天使米迦勒看見聖父,氣憤得全身著火;祂不能忘記聖主被人類三大教會瓜分,聖父更如扯線木偶般被正教操控,實在不能饒恕,一定要救出聖父!

於是米迦勒衝往地上的正教魔法部隊──但見聖父的巨靈以無敵的姿態擋在米迦勒面前,雙手把大天使的脖子抓起,再把米迦勒從天上重重摔下去!

米迦勒的巨體墜落平原,震撼了大地;衝擊波把原上動物全部震昏,把所有樹木都向外吹倒,這就是最高神的威力。

只見米迦勒翻滾了一圈再站起來,但已經銳氣不再,祂知道正面與聖父巨靈硬碰沒有勝算,唯有帶領生還的天使聖歌團暫時撒退。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞