★J慧中時間又到了!(4)

1001 回覆
9 Like 19 Dislike
今日一個運動員KO曬支那 低端人口 事件

運動員五毛

呂麗瑤婉拒與警方合作
https://lihkg.com/thread/484602/page/10?ref=web

mission completed
股票日日舌到仆街
跟父母住公屋自怨不公平、嘆不能置業遷怒於地產商及奸商
顧主無良刻薄、薪金低永無出頭天
父母生於基層、父做牛工母親做清潔工作失禮街坊
人生無希望、活在當下得過且過便算

老貓點睇

股票日日舌到仆街
跟父母住公屋自怨不公平、嘆不能置業遷怒於地產商及奸商
顧主無良刻薄、薪金低永無出頭天
父母生於基層、父做牛工母親做清潔工作失禮街坊
人生無希望、活在當下得過且過便算

老貓點睇

希望在游b

話說石丸好似比人del post
之前啲戇鳩名嘅post唔見咗

游b又有新任務俾佢----kill U

Eg咩周作,頭尾有兩碌鳩個個名
啲post得返咩青子 石丸呢兩個名開嘅

游b又有新任務俾佢----kill U

佢d名勁難記,又成日改

佢d名勁難記,又成日改

雖然通常都四個字
一望估到
[img]2017淨計正股蝕左一百萬,有咩想問 https://lihkg.com/thread/484582/page/1?ref=ios - 分享自 LIHKG 討論區[/img]
老貓點睇?
改你個名都奶嘢
改你個名都奶嘢

好多老翻腦魔X世,所以一定唔用呢個名
[img]2017淨計正股蝕左一百萬,有咩想問 https://lihkg.com/thread/484582/page/1?ref=ios - 分享自 LIHKG 討論區[/img]
老貓點睇?

腦魔
改你個名都奶嘢

好多老翻腦魔X世,所以一定唔用呢個名

上面條list
目前見過咁多左右

佢d名勁難記,又成日改

雖然通常都四個字
一望估到

叫佢改 巨Jer人夫
腦魔
腦魔一世
腦魔二世
腦魔三世
腦魔四世
老貓二世
腦魔夫人
仲有堆()人

佢d名勁難記,又成日改

雖然通常都四個字
一望估到

叫佢改 巨Jer人夫

tcook@apple.com
一陣寄信比佢
晏咗,估唔到有圖

唔係call石丸約見老貓,改定名叫老貓過世得啦

佢d名勁難記,又成日改

老貓,點解你咁鍾意石丸

佢d名勁難記,又成日改

老貓,點解你咁鍾意石丸

enemy

佢d名勁難記,又成日改

老貓,點解你咁鍾意石丸

enemy

石丸同蓋清,你鍾意邊個多啲

Ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞