★J慧中時間又到了!(4)

1001 回覆
9 Like 19 Dislike
比人比死人,喺深水埗食到超級女王YOYO,終告各位:一定要試.

人比人比死人,小弟自細已經係青靚白淨,好多女仔睇見都眼甘甘,似乎想食咗我呢塊子鮮肉,所以溝女對我呢講,簡直係EASY JOB,猶其係有少少欣兒味嘅肥妹仔,真係年中都食唔少.好在似樣D嘅都自動上屌,經常都食FOC食,但係小弟對呢D無難道嘅野已經麻木晒,所以有時候都會去玩D另類野,食囡容易,唯有學人玩吓SM啦,當然;玩SM時,一定要有位經驗豐富嘅調教員,在云云SM女皇之中,我就揀咗YOYO,初次上去佢工作室搵佢時,都幾刺激架,因為我體毛少,佢建議我玩男扮女妝,又話我皮膚比女孩子更白滑,穿起絲襪來一定好SEXY好很吸引,聽YOYO咁講法,以我勇於嘗試嘅性格,扮女人又點會難倒我,佢仲建議我刮埋D鳩毛,後來睇番自己D黑絲性感照片,絕對靚過唔少囡囡,攪到我都有少少鳩硬,性格上;呢D可能就係自戀狂啦.

YOYO對SM嘅花招真係好多計仔,除咁男扮女好玩之外,佢用個LIN鐘夾住我LIN頭,再用鎖鳩圈鎖住條賓周,真係郁吓都有D痛呀!痛到我上晒腦咁,再加埋綁起再吊起雙手,再用個鼻鈎去抅住個鼻哥隆,真係嘅興奮又刺激又新奇,一次過滿足晒幾個願望.YOYO仲喺我菊花度加個震蛋,好有90年代D咸片味道咁,令人如痴如醉,回味無窮,究竟我係個溝女大王定係個自戀狂,等我玩多兩轉再話比師兄們知.謝謝收看.

老貓?
玩鼻
蓋老母潮文
香港d SM 141全部係g虐客人,冇客人虐待G 服務的

真?

真?

信蓋老母唔信老貓,佢睇骨精強啲文創作,冇實戰

真?

你唔信上香港sex141睇下,選SM服務,全部係for被虐待狂的客

d女點會俾你玩,除非天價or 50+嗰批

真?

你唔信上香港sex141睇下,選SM服務,全部係for被虐待狂的客

老貓call過G?

真?

老貓call過G?

mad cat call過

限腳令 限髪令
Ready
Ready

樓豬返緊工
Ready

樓豬返緊工

no her
R腳底 打下PAT PAT 綁下IS OK

不過佢地只信熟客

你算唔算yoyo熟客?
no her

蓋清唔好教壞老貓啦
星期一no her?

被炒?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞