★J慧中時間又到了!(4)

1001 回覆
9 Like 19 Dislike
今日一個運動員KO曬支那 低端人口 事件

運動員五毛
開始發現 慧中/游b is watching 巨乳

如果游b 想見你,你會出席約會?

佢會驚石丸殺咗佢
今日一個運動員KO曬支那 低端人口 事件

運動員五毛

高級5毛 適當時間做嘢

石丸來的,不了

石丸來的,不了

老貓,我都想見你

石丸來的,不了

我想見你呢?
「低端人口」及相近詞已被和諧
https://lihkg.com/thread/484546/page/1?ref=ios

石丸來的,不了

我想見你呢?

石丸想見你

石丸來的,不了

我想見你呢?

石丸想見你

叫佢嚟哈佛搵我
https://lihkg.com/thread/484546/page/1?ref=ios

老貓,你啲同事點睇

老貓,你啲同事點睇

我冇同事
舊年大show有佢

舊年大show有佢

有印像
原來hkgolden冇乜慧中Topic

慧中is watching us
老貓點睇我股票舌到仆街

抵死
蓋老母must die
老貓點睇我股票舌到仆街

抵死
蓋老母must die

用錯AC
老貓點睇我股票舌到仆街

老貓點睇我股票舌到仆街

抵死
蓋老母must die

x10000
老貓點睇我股票舌到仆街

返工Law.....不停咁返Law
老貓點睇我股票舌到仆街

change to 175,幾穩陣
好似支那又禁玩game
原來hkgolden冇乜慧中Topic

慧中is watching us

剩係記得波台有人講過下
同埋有人貼過下明報單牙中訪問
股票日日舌到仆街
跟父母住公屋自怨不公平、嘆不能置業遷怒於地產商及奸商
顧主無良刻薄、薪金低永無出頭天
父母生於基層、父做牛工母親做清潔工作失禮街坊
人生無希望、活在當下得過且過便算

老貓點睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞