[仲叫唔叫DCEU] 正義聯盟Justice League集中討論區

1001 回覆
33 Like 9 Dislike
睇住超人抬棟樓飛走果下我唔淨氣笑左
句no protectors no lanterns
都係俾人係trailer j下

Cut cut cut

Joss!!!!!!!

唔係話ceo要120分鐘咩

上古果邊真係cut既重災區

Cut cut cut

Joss!!!!!!!

又blame落Joss

Cut短左爽快好多
起碼cut左cyborg origin 先
Barry篤玻璃個幕,隔離應該係iris

Cut cut cut

Joss!!!!!!!

又blame落Joss

Cut短左爽快好多

其實而家cut左對大部分觀眾黎講係好事
不過身為fans都係想佢出導演版
岩喺台北睇完

Cut cut cut

Joss!!!!!!!

又blame落Joss

Cut短左爽快好多

我覺得依家呢個版本都交代到 flash aquaman cyborg 背景同參戰理由,再長啲會出事
batman 變左垃圾 flash 變左智障
WW今次有件紅袍正到
有少少諗起

始終都係鐘意電視版既flash

Cut cut cut

Joss!!!!!!!

又blame落Joss

Cut短左爽快好多

我覺得依家呢個版本都交代到 flash aquaman cyborg 背景同參戰理由,再長啲會出事

Flash就最主動入隊
其他兩個可以話個情形令佢地入隊
兩條友掘墓又係滑稽 雖然當中對話幾好
殺蟲水個家人係咪補拍,d笑位似joss
兩條友掘墓又係滑稽 雖然當中對話幾好

六個人入面
一個外星人,一個普通人,兩個半人半神
兩個意外產物
超人打閃電俠個度我覺得可以再多d
超人打閃電俠個度我覺得可以再多d

真係she is the key , it’s Lois Lane
用佢嚟搞掂superman
我覺得最大問題明顯cut左好多

但Joss 可以剪到咁都真係幾唔話得
120分鐘,做既野仲多過曬avg aou cw ,仲要係連到。
有海報送?一張飛一張?
有海報送?一張飛一張?

邊間?
有海報送?一張飛一張?

你睇imax就送
有海報送?一張飛一張?

你睇imax就送

機場走左我數
屌你老母d配樂真係
唯一一套dceu作品係可以睇完之後完全無印象
屌你老母d配樂真係

好九唔搭八咁
召喚Diana
你果100年究竟有無離開人類?

Retcon左喇

戲入面似乎係話佢steve死左之後就唔同人接觸

但係Bruce講得好搞笑 佢話Diana應該係激勵人 但係從來冇聽過佢 唔係lex都唔知有呢個人

佢講句句都岩,
但女人講道理係大忌
結果捱打
屌你老母d配樂真係

呢樣真
有冇人覺得水行俠好型

係水度型到仆街,
出左水就
本來睇Trailer 以為係好cool
點知都係大細路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞