[仲叫唔叫DCEU] 正義聯盟Justice League集中討論區

1001 回覆
33 Like 9 Dislike
SUCKMAN偷BATMAN野
zack既超人三部曲終於完結
誕生-死亡-復活
今集既超人變返大家熟悉既陽光超人
件衫都淺左
BATMAN下集真係要搞搞佢,一係好似係SOLO瘋狂打鳩DEATHSTOKE
不過有一樣野都比預告fake 左,以為超人果幕係夢,點知係現實

係CUT左

同一幕黎,未cut 晒
誕生-死亡-復活
件衫都淺左

Zack
快D搵JJ拍MOS2
蝙蝠俠個肚腩好大
係套戲入面嘅表現一段
好似完全幫唔到手敢

利伸蝙蝠俠fan

連d卒都唔夠打
真係睇到有d心痛
一係就唔好拍隻揪,直接用bats weapon靠火力屈機啦

同avg1一樣,都係表達唔同隊長的技巧取勝,要到隊長2先知道隊長點勁,佢一個人打飛機個d

打卒的話batman點可能唔可以用技巧同裝備取勝
我絕對相信佢過到去做成
超人同閃電俠速度唔係10:9咩?
閃電俠快少少 但超人都唔慢咁解
誕生-死亡-復活
件衫都淺左

等20年的綠燈仔上埋先正式JL
蝙蝠俠個肚腩好大
係套戲入面嘅表現一段
好似完全幫唔到手敢

利伸蝙蝠俠fan

連d卒都唔夠打
真係睇到有d心痛

佢已經用左啦 但坦克極速被劈爛,飛船極速被射爛墜機,跑車極速被雜兵圍毆
而家主角個邊開左個幾靚既頭
但都希望dc係反派個邊會用心少少
dc d反派好多都幾有魅力
黑亞當 逆閃 joker lex darkseid 喪鐘 豹女 海洋霸主
黑蝠王等等

黑人問號

可能係black manta

黑蝠王問號??

記錯名
而家超人翻左生,佢Clark Kent呢個身份可以點交代?唔通要繼續隱姓埋名?

我諗全世界都知道啦掛?
超人條女大大聲叫佢Clark
後面就係幾個警察
Bvs有一幕flash話返早左個到

大概係講咩劇情?
蝙蝠俠個肚腩好大
係套戲入面嘅表現一段
好似完全幫唔到手敢

利伸蝙蝠俠fan

連d卒都唔夠打
真係睇到有d心痛

同avg1一樣,都係表達唔同隊長的技巧取勝,要到隊長2先知道隊長點勁,佢一個人打飛機個d

我絕對相信佢過到去做成

因為BATMAN根本唔需要谷人氣

大概係講咩劇情?

講超人未來真係黑化左,batman 當初驚佢變壞無人壓制到佢嘅擔心係岩
蝙蝠俠個肚腩好大
係套戲入面嘅表現一段
好似完全幫唔到手敢

利伸蝙蝠俠fan

連d卒都唔夠打
真係睇到有d心痛

佢已經用左啦 但坦克極速被劈爛,飛船極速被射爛墜機,跑車極速被雜兵圍毆

咁跑車目的就係俾人圍
蝙蝠俠個肚腩好大
係套戲入面嘅表現一段
好似完全幫唔到手敢

利伸蝙蝠俠fan

連d卒都唔夠打
真係睇到有d心痛

我絕對相信佢過到去做成

唔洗谷人氣就唔洗寫勁佢,食屎啦
原著水行俠有無得好似 thor 召雷咁出下水柱巨炮果啲架?

蝙蝠俠個肚腩好大
係套戲入面嘅表現一段
好似完全幫唔到手敢

利伸蝙蝠俠fan

連d卒都唔夠打
真係睇到有d心痛

我絕對相信佢過到去做成

我寧願佢屈裝備出多D車,船,飛機
好過依家作為JL既腦袋又見唔到(漫畫佢聰明到癲,但戲一D都見唔到,剩係見到佢由頭到尾都苦口苦面)
打鬥又連卒都唔夠打
出黎俾卒打到仆街慘情到

大概係講咩劇情?

講超人未來真係黑化左,batman 當初驚佢變壞無人壓制到佢嘅擔心係岩

而家就係睇wb會決定條路點行
不義聯盟好定合力打反派好
蝙蝠俠個肚腩好大
係套戲入面嘅表現一段
好似完全幫唔到手敢

利伸蝙蝠俠fan

連d卒都唔夠打
真係睇到有d心痛

今次D Bats weapon重要唔係太突出
有個位同隻卒打 打到好似final boss咁
最慘係俾人壓住打
用智力個位又入鋼骨攞埋
話佢係隊長又唔係太適合
蝙蝠俠個肚腩好大
係套戲入面嘅表現一段
好似完全幫唔到手敢

利伸蝙蝠俠fan

連d卒都唔夠打
真係睇到有d心痛

我絕對相信佢過到去做成

唔洗谷人氣就唔洗寫勁佢,食屎啦

Zack根本唔鍾意BATMAN
明顯鍾情SUPERMAN
蝙蝠俠個肚腩好大
係套戲入面嘅表現一段
好似完全幫唔到手敢

利伸蝙蝠俠fan

連d卒都唔夠打
真係睇到有d心痛

咁跑車目的就係俾人圍

其實個架跑車就係坦克混合體(應該話其實現代坦克已經好撚快,係坦克無誤)

一開始個架佢叫蜘蛛
原著水行俠有無得好似 thor 召雷咁出下水柱巨炮果啲架?

會出呢招都幾好呀
蝙蝠俠個肚腩好大
係套戲入面嘅表現一段
好似完全幫唔到手敢

利伸蝙蝠俠fan

連d卒都唔夠打
真係睇到有d心痛

叫IT佬幫手整AI
叫阿福幫手屈大火力
想問下玩具有出到 BATMAN 電單車 同 4腳機 電影入面有冇出場?
聽日先有得睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞