[仲叫唔叫DCEU] 正義聯盟Justice League集中討論區

1001 回覆
33 Like 9 Dislike
三條友避水浸又係好撚滑稽

咁其實今次係咪Super Friends

Super 7

fuck you

Unite the Seven...

呢句係講海洋
都係美劇入面嗰個Flash靚仔啲

agger,呢個雖然都多嘴
但冇新蜘蛛俠個隻咁自然
重以為lasso整得醒clark
其實點交代clark復活 班警察都聽到晒佢地咁叫
超人醒番打7justice league竟然唔放落trailer
超人醒番打7justice league竟然唔放落trailer

Secret Identity is SHIT
啱啱睇完,鋼骨可以改名叫鋼條
同ww一樣,開頭好散好悶
老豆張相浸埋落水我重以為又同老豆傾計
漫畫好似都係老豆叫佢係其中一個復活關鍵

Secret Identity is SHIT

Bruce搵aqua重勁 博冇人聽得明英文
諗諗下cyborg 撞警車救1978年既jimmy Olson 都無左
其實bvs flash返黎果度係唔係已經影響緊呢套
Bruce搵佢地 又知lois係關鍵
諗諗下cyborg 撞警車救1978年既jimmy Olson 都無左

係呀

係呀

果幕應該係超人打獲佢地果度黎
究竟導演知唔知Batman 定位係咩
點解佢係三巨頭
明明Batman 係可以用智慧技術科技
作為正常人令實力同超人平起平坐
什至打敗超人
依家拍到你係普通人就一世都係普通人
永遠唔可以同超人比較
咁batman去做街頭英雄算啦
係電影入面除左佢D錢根本唔需要佢
atlantis同amazon開過戰 fp咩
點解佢係三巨頭
什至打敗超人
永遠唔可以同超人比較

有冇睇New 52 JL,Geoff Johns成日撚化Batman
再睇下今次電影參考咩書多

有話咩?
好一般 唔係想睇神奇女俠真係唔會入場
點解佢係三巨頭
什至打敗超人
永遠唔可以同超人比較

有冇睇New 52 JL,Geoff Johns成日撚化Batman
再睇下今次電影參考咩書多

初頭捉條友都避黎避去
仲有cyborg變full mask都無左,有果個shot但無full mask

有話咩?

水行俠同ww 講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞